Hvordan du knytter reirkasser til trær

April 5

Når de vurderer hvordan du knytter en hekkende, eller fugl huset de er ofte referert til, henger en hekkende boks eller fugl huset på et tre er ofte ikke den beste favoritt du kan gjøre for fugler. En bedre plan er å montere din boksen på en stang eller legge godt unna trær, taket overheng og andre virkemidler som rovdyr kan få tilgang til boksen.

Instruksjoner

• Bestemme hva varianter av fugler du ønsker å tiltrekke. Å plassere en boks i øyehøyde eller litt høyere vil tiltrekke mange varianter av fugler. Hvis du vil nordlige flimrer, som vil jakte og spise maur i hagen din, knytte en boks utenfor et nest historien vindu, slipp igjen sikrer et rovdyr ikke på boksen fra en fremspring eller nærliggende treet.

• Montere en stang eller legge inn i et solrikt sted langt borte fra takskjegget til tak, trær og telefonledninger. Montere pole som en gjerdestolpen eller annet følger noen av instruksjonene for pole og innlegget montering på Internett. For å unngå å krangle blant forskjellige varianter av fugler, plassere din polakkene eller innlegg så langt borte som mulig fra hverandre.

• Montere et ekorn vakt på innlegget eller pole under boksen fuglen. Vaktene er solgt i de fleste oppussing butikker. Eventuelt prøve belegg nedre del av pol eller legge inn i aksel fett å holde ekorn og katter fra å klatre.

• Montere en boks på stangen med inngangen hullet vendt fra rådende vind og regn. Dekorere den eller utstyre den ifølge varianter av fugler du ønsker å tiltrekke. Lilla martin hus og boksene skal være hvitt. Nuthatches som bokser omsluttet i trebark. For å tiltrekke Nord flimrer, plassere en brikke av råtten tre i boksen.

• Hvis du er insisterende på montering boksen på en trestamme, ikke remen stammen som stroppen vil hemme treet vekst. Skru boksen på lastebilen bruker minste skruene mulig og gir ikke en abbor utenfor inngangen hullet som dette vil bare gjøre det enklere for rovdyr å få adgang og ødelegge fuglen egg på innsiden.

Tips og advarsler

  • Ikke stroppen en eller huset til en trestamme som dette vil hemme treet vekst.
  • Hengende en fugl fuglefjell eller fugl huset på en trestamme bare gjør det enkelt for ekorn, kattene, slanger og andre rovdyr å få adgang. En smartere tilnærming er å montere en eller huset på en stang eller innlegg godt fra tre lemmer, verktøyet ledninger og taket overheng.
  • Gir ikke perches utenfor henrykke hullene bird hus eller bokser fordi dette bare gjør det lettere for overgripere å få adgang.