Hvordan forstå aggressiv atferd

September 6

Hvordan forstå aggressiv atferd

Aggressiv atferd kan bryte enkelt for noen mennesker, det virker som om det roiling like under overflaten av livet. Leve rundt en person som ofte viser aggressiv atferd kan være utfordrende og vanskelig. Det finnes øyeblikk når aggresjon er velkommen, er de øyeblikkene avtagende i moderne samfunn sammen med behovet for å holdning og skremme. Lære å forstå aggressiv atferd kan presentere sine egne utfordringer, men det er vel verdt innsatsen.

Instruksjoner

Forståelse aggresjon

• Skriv et avsnitt om forskjellen mellom aggressiv og selvsikker oppførsel. Kontroller svaret mot definisjoner i ordlisten. Forskjellene mellom svarene du skrev og ordboken representerer hva mangler i din forståelse av hva aggresjon.

• Be fem personer du stoler på og beundre hvis de vil hjelpe i veiledning du i en dypere forståelse av hva aggresjon er. Disse skal være voksne som atferden reflekterer en forståelse av aggresjon, som hver håndtere konfrontasjon av aggresjon i ulike, men vellykkede måter, som ikke inkluderer å være aggressiv som svar. Gode mentorer kan inneholde en trener, lærer, en advokat, en kampsport sport ekspert, religiøs, rådgiver eller andre.

• Be om at hver mentor følge deg på besøk til vold ly, et fengsel og en begravelse hjemme. Skille disse besøkene over flere uker, og planlegger å samle etterpå i en tilfeldig privat sted å diskutere opplevelsen av besøk og hva ble uttrykt. Bringe notatblokken og notere for senere spørsmål.

• Beskrive aggressiv atferd du har opplevd eller utstilt og be hver mentor å tilby sin mening om natur aggresjonen diskuteres. De fleste aggresjon framgår konfrontasjon eller en frykt for noen form for tap. Diskutere alternativer til valgene som til aggressiv atferd og administrere aggresjon vises mot deg vellykket.

• Rolle spille med veiledere, med én person å være en bølle og en person er et offer. Ved å bytte roller betraktes forholdet mellom rollene. Diskutere hvordan å tenke aggresjon på nye måter å forbedre din forståelse av det. Diskusjon om et emne med en mangfoldig gruppe av mennesker vil gi de beste innsikt i forståelsen emnet. Ved å stille spørsmål og utforske spørsmål kan emnet vises på mange forskjellige måter.

• Besøk en dyrehage med noen eller alle dine mentorer og sitte foran av primater utstilling og se atferd av andre primater. Diskutere med din mentorer hva du og noen zoo personalet som kan være i området. Merk Når aggresjon vises og tenke på hvordan visningen ligner på aggresjon hos mennesker.

• Skriv et avsnitt om forskjellen mellom aggressiv og selvsikker oppførsel og dele dine to versjoner med veiledere. Sammenlign versjonene for å se hvordan din forståelse har utviklet og dypere.

Tips og advarsler

  • Å vite at aggresjon er hovedsakelig basert i frykt for å miste noe går en lang vei til å starte prosessen med en fullt utviklet forståelse av aggressiv opptreden. Møte ofre aggresjon i virkelige liv eller å møte mennesker som har opptrådt aggressivt og skade andre, er mindre verden av personlige liv utvidet til en dypere forståelse av hvordan mønstre av vold påvirke verden.
  • Det er ofte mye motstand å forstå virkemåte som aggresjon hvis personen læring kunnskap ofte viser aggresjon. Ved å ta prosessen i trinn og søker råd fra folk som ikke er relatert til personen som søker forståelse, muligheten til å behandle og tror over tid oppfordrer og bistår i å overvinne motstand.