Fosterets utvikling på Week 37

September 27

Fosterets utvikling på Week 37

Fosteret er full sikt på week 37 sier Mayo Clinic og kan bli født trygt når som helst fra det punktet på. Mange av fetal utviklingen i denne fasen er en forberedelse til liv utenfor livmoren.

Vekt

Ifølge-WhatToExpect.com, en gjennomsnittlig fosteret veier ca 6,5 pund på 37 uker og vil fortsette å få ca 1 1/2 lbs. en uke før levering. Fra hodet til hæl er lengden av fosteret ca 19 inches.

Fingrene og tommelen

Ved 37 uker forbereder fosteret for suckling på brystet av ofte suge på tommelen hans. Fingrene er nå kunne forstå, som koordinering har nå utviklet, ifølge Children's Hospital.

Respirasjon

Lungene er nå modne og 37 uker, fosteret er inhaling og exhaling fostervann, etterligne puste, for å forberede lungene liv utenfor livmoren.

Bevegelse

Fosterets øynene blinker ofte og hodet kan slå mot en kilde til lys utenfor livmoren. Fosteret forblir aktiv, men har mindre plass til å bevege på 37 uker, så bevegelser kan være mer av en rullende handling fra side til side.

Lanugo og Vernix

De fleste av lanugo, dunete hår som dekker kroppen og vernix, et stoff som dekker og beskytter huden av fosteret er absorbert i amniotic væ 37 uker.