Hvordan å Sand ned appelsinskall på maling

September 11

Hvordan å Sand ned appelsinskall på maling

"Appelsinhud" er en tilstand som oppstår når fersk maling ikke helt nivå ut. Det er spesielt et problem når du er sprøyting hurtigtørkende utførelser, som lakk eller akryl lakk. Det kan være et resultat av holder pistolen for langt fra overflaten, la løsemiddelet til å fordampe før malingen har jevnet. Det kan også skje hvis det voks, silikon eller noen andre glatte materiale på overflaten som fører til at malingen til å perle. Du kan vanligvis rette appelsinskall ved polering eller bruke en annen strøk, men først må du sand det ned.

Instruksjoner

• Rengjør overflaten med en klut fuktet med såpevann eller vann for å fjerne støvpartikler og overspray.

• Gi overflaten en lys gang-over med fine sandpapir, sliping i en rett frem og tilbake-bevegelse. Hvis overflaten er tre, kan du bruke 400-korn papir. Hvis det er metall, bruk 800 til 1000 - korn, avhengig av appelsinskall. Denne lett sliping vil slå ned den grove flekker på finish. Tørke det igjen med en fuktig klut.

• Våt ark våte eller tørre sandpapir av neste beste karakteren og sand igjen, flytte papiret frem og tilbake på overflaten, ikke i en sirkelbevegelse. Hvis du er sliping tre, sand med korn. Holde overflaten godt smurt med vann og endre papiret når det begynner å gum. Når du starter, men som overflaten begynner å flate ut, vil du føle papiret begynner å gli over det, vil du møte noen motstand.

• Løft papiret og skyll overflaten med jevne mellomrom og nal av vannet og kontrollere fremdriften. Når overflaten utvikler en kjedelig, flat utseende, er det riktig pusset. Hvis det er skinnende, trenger mer arbeid.

• Tørke overflaten når du har fullført og la det tørke. Hvis du er ferdig en tre overflate med lakk, spray på en våt belegge. Hvis du skal male en metalloverflate med akryl lakk eller polyuretan, spre rubbing compound med en klut og buff ferdig med en elektrisk buffer.

Tips og advarsler

  • Appelsinskall kan utvikle med latex og alkyd maling, men fordi overflater disse malinger brukes for er større og grovere, er det ikke merkbare. Du kan sand alkyd maling for å fjerne appelsinskall hvis ønskelig.
  • Satse ikke på sliping ett område for en lengre periode, spesielt med grovere papir, eller du kan sand gjennom finish.