Spill å forbedre familieforhold

November 2

Spill å forbedre familieforhold

Spille sammen er en morsom måte å forbedre familieforhold. Familiespill oppfordrer positiv kommunikasjon og gi opptatt familiemedlemmer en grunn å fokusere på hverandre. Du kan ha en familie spillet natt som samler alle for et par timer brettspill, eller du kan spille spill mens du gjør hverdagslige aktiviteter, som reiser og spise, for å gjøre mest mulig ut av din tid sammen.

Middag spill

Middag spill gir en underholdende måte opptatt familier å gjøre mest av sin tid sammen. Disse korte spill kan spilles i løpet av et måltid, og de oppfordrer moro, interaktiv kommunikasjon. Mange middag spill også pedagogisk. Du kan kjøpe middag spillet pakker, som er vanligvis sett med kort at hver inneholder instruksjoner for å spille et bestemt spill, eller du kan finne middag aktiviteten ideer online. Mange middag spill senter rundt "hva hvis" spørsmål, og andre har familier prøve en dum aktivitet, som bruker bare en skje til å spise middag.

Reise spill

De fleste familier tilbringe minst litt tid reiser sammen hver dag, enten det er å ta barna til fritidsaktiviteter, går ut på middag eller bare pendler til og fra skolen. Denne gangen gir en god mulighet til å ha familie moro uten å måtte bygge ekstra tid i tidsplanen. Det er alle typer spill du kan spille mens du reiser. Prøv å bruke bilskilt for matematikk konkurranser ved ropte nummerskiltet og se hvem som kan riktig legger sammen alle tallene først, eller spille alfabetet og se som kan oppdage alle bokstavene i alfabetet i rekkefølge fra A til Z bruke bilskilt, reklametavler, klistremerker og alt annet du kan oppdage på veien.

Brettspill

Det er ingenting som en god, gammeldags brettspill. En familie spillet natt kan gjøre underverker for familieforhold. Ikke bare gir det en mulighet for familiemedlemmer til å ha det gøy sammen og samhandle med hverandre, men det skaper også en spesiell tid når alle har sette til side jobb, lekser og fritidsaktiviteter, slå av TVEN og gå bort fra datamaskinen. Denne spesielle tid viser barna de er viktig og gir en unik tid der familiemedlemmer er fokusert helt på hverandre. Bruk en familie spillet natt brettspill som livet, monopol, Scrabble og Trivial Pursuit. Brettspill valgene er tilsynelatende uendelige - det er mange klassikere, sammen med en konstant strøm av friskt, nytt spill å prøve.