Unik utendørs bryllup seremoni ideer

February 14

Unik utendørs bryllup seremoni ideer

Utendørs bryllup er utfordrende sammenhenger kan ha givende resultater. Hvis været samarbeider, vil gjestene ikke snart glemme en utendørs seremoni med en oppfinnsom tema dusjet i sollys. Det finnes en rekke unike utendørs bryllup seremoni ideer at planleggeren å skape et inntrykk med gjester.

Sesongmessige

En sesongens bryllup gir utendørs bryllup et tema avhengig av hvilken tid på året det er. Solsikker i en vannkanne skaper en sommerlig stemning i sommerhalvåret. Du kan dekorere seremonien området med Høstløv høsten eller drapere friske blomster over stoler, lecterns og buer våren. Om vinteren tilbehør brudekjole med ekte eller falske diamanter å gi den en kjølig gnisten.

Rustikk

En rustikk utendørs bryllup gir en autentisk, ned-hjem og komfortabel stemning din nuptials. Dekorer med jordfarger som gul, brun og rødbrun og bygge et tema rundt en favoritt land blomst eller et insekt som en sommerfugl, antyder favør ideer. Holde bryllupet nær hvete feltet eller en låve kan legge til utseendet.

Skulptur hage eller historiske Park

Vurdere hosting seremonien på en skulptur hage, som du finner på noen kunstmuseer. Skulpturer og skisser gi seremonien en fancy, one-of-a-kind følelse. Eller, hvis du kan få de nødvendige tillatelsene, holder bryllup i en historisk park. Dette kan gi seremonien en romantisk, gammeldags følelse med meningsfull natur.

Beach

En strand bryllup er et populært alternativ, selv om det krever litt planlegging. Mange private eller med offentlige strender krever tillatelse. Hvis du kan trene enkeltheter, men tilbyr en strand bryllup belønningene av en unik setting med førsteklasses natur. Bruk skjell, sjøstjerner og sand dollar linjen midtgangen og gi det en spesiell vri.

Botanisk hage

Et bryllupsseremoni i en botaniske hage kan gi et frodig og fargerik bakteppe for din nuptials. Den naturlige farger og lukter av en hage betyr må du gi lite i veien for ekstra dekorasjon. Legge til lys eller fargerike tabell lintøy å fremheve og sette ditt personlige preg på utseendet.