Hvordan komme til helligdommen på "Neopets"

June 5

Hvordan komme til helligdommen på "Neopets"

"Neopets" er en gratis Web basert spill der spillere tog, oppdrag og kamp med tilpassede virtuelle kjæledyr. "Neopets" er satt i den fiktive verdenen av Neopia i en legendarisk, som strekker seg over flere kontinenter og sub-regioner. Spillere kan reise over Neopia i en legendarisk med spillets verdenskartet. Hvert spill har en rekke mini-spill og utfordringer som spillerne kan fullføre for belønninger. På Coltzans helgenskrin i Lost ørkenen mottar spillere gratis elementer og bonuser for sine kjæledyr, inkludert mat, valuta og erfaringspoeng.

Instruksjoner

• Gå til webområdet "Neopets", og Logg på med brukernavn og passord.

• Velg "Utforsk" på toppmenyen for å åpne din verdenskartet. Klikk på "Lost ørkenen" i det sørvestlige hjørnet av verden å transport din pet til området. Ørkenen er representert på kartet etter en liten, sandete område med tre pyramider.

• Klikk på "Coltzan's Shrine" i midten av Lost ørkenen kartet. Helligdommen er en gylden, monolittiske kolonne med en spiss topp.

• Klikk på knappen merket "Tilnærming the Shrine". Din pet ville tilnærming helligdommen og motta en belønning. Fordi belønninger på en tidsbestemt rotasjon, avhenger elementtypen du får av når på dagen du besøke helligdommen.