Mate Anacondas

June 14

Mate Anacondas

Anaconda er den største slangen i verden. Myrer, elver, innsjøer og våtmarker er dette vannlevende slangens foretrukne habitat. Denne kjøttetende constrictor slange er ikke giftige og dreper av kvelende byttedyr med sin store kropp. Det anaconda kjeven er laget av elastiske leddbånd slik at det å åpne bredt; svelge dyr hele. En anakonda kan rask for måneder og tilbringer uker fordøye måltider. Anaconda er enkelt å mate og bør alltid feed på live byttedyr.

Instruksjoner

• Tilbyr måltider til din anaconda i en annen tank enn det lever. Dette vil hindre at slangen angripe deg når du kommer inn i tanken sin, og eliminere aggressiv fôring vaner. Ikke plass sengetøy eller steiner i fôring tanken. Slangen kan tilfeldigvis svelge dette mens angripe byttedyr, forårsaker infeksjon eller impaction.

• Mate en ung anaconda en kylling en gang i uken. En chick eller liten mus er forholdsmessig slangens størrelse og lett å jakte. Idet av anaconda vokser, kan du prøve å mate to damer eller mus uka. Overvåke din anaconda sørge for det er spising og voksing.

• Gi din unge eller unge voksne anaconda liten rotter to ganger i uken. Slangen har en treg fordøyelsessystemet, så det er viktig ikke for å Attack mens innføring av store byttedyr. Små mus og fugler kan også innføres hvis slangen ikke er interessert i rotte.

• Gi større gnagere som kaniner og marsvin til din voksen anaconda annenhver uke. For en voksen anakonda som ikke tar for gnagere, gi fugler eller andre små pattedyr, til slangen er fornøyd. Fisk kan tilbys om fôring tanken har nok vann.

Tips og advarsler

  • Gi anaconda ferskvann daglig i en keramisk bolle.