Strategier for "Jewel Quest: forbannelsen av Emerald tåre»

June 20

"Jewel Quest mysterier: forbannelsen av Emerald rive" ligger i oldtidens Egypt, hvor Emma og Rupert må finne skatter og juveler som er skjult blant hager og relikvie-fylt palasser. Målet ditt er å fullføre match-tre juvelen gåter, i tillegg til å finne skjulte objekter som du reiser gjennom Egypt.

Beliggenhet

Starte fra bunnen når du er bytte juveler. Du må slå alle bakgrunn mellomrom gullet å komme forbi bordet. Hver gang du gjør en kamp av tre eller flere juveler er aktivert. Hvis du begynner på bunnen, sannsynligvis du å gjøre tilfeldige kamper øverst, slik at du kan erobre nivået raskere.

Skattekart

Skattekart også finnes i løpet av juvel. Skattekart krever at du en kamp å avdekke det. Prøv å fokusere på avdekke den så snart som mulig, spesielt fordi når det blir begravet, du ikke gjøre et bytte med en annen juvel, som begrenser alternativene.

Monkey hoder

Samsvare ikke apekatt hodet; Dermed vil slå mellomrom du har slått gull tilbake til opprinnelige farger. Dette også trekker poeng fra poengsummen og øker sjansene for tom for tid fordi du trenger å gjøre kamper igjen i samme kapasitet.

Ingen treff

Hvis du har problemer med å finne kamper, vent noen sekunder. Spillet vil blinke et bytte til deg hvis du ikke har gjort noen kamper sist.

Finne objekter

Skjulte objekter er i nivåer i tilfeldige situasjoner. Se etter alle farger utenom vanlige og holde et øye på detaljer. Du må kanskje også kombinere for å opprette et objekt.

Tjene tips

Finn juvelen stykker i styrene for skjult objekt del å få ekstra hint. Når du samler nok brikker, kan du tjene et tips som hjelper deg hvis du har problemer med å finne en bestemt vare.