Berømte russiske Teapots

October 20

Russiske ambassadører først importeres 130 lbs.of te fra Mongolia i 1638. Etter byggingen av den transsibirske jernbanen kinesisk import te økt gjør te drikking populære russiske drikke. Det kongelige familier startet utviklingen av eie rikt dekorerte samovarer varmer vann til te og delikat teapots pleide anrette det. Denne kombinasjonen av samovar og tekanne er fortsatt en del av det russiske samfunnet.

Gzhel Teapots

Ivan Kalita vil i 1328 er den første registrerte posten i en Gzhel tekanne. I over 650 år er Gzhel kjent for sine unike leire keramikk. Teapots fra byen Gzhel er kunstverk med kreativ design og fargerike bildebehandling. En signatur design av Gzhel tekanne er kombinasjonen av en hvit tekanne bakgrunn aksent med blå floral design.

Eldre Gzhel teapots fra 1820-tallet har en særegen blå glasur, men ved midten av 1900-tallet, ble Gzhel keramikk tredimensjonale dekorasjoner håndlaget i delikate fajanse og porselen. Gzhel teapots før den russiske revolusjonen er den mest collectible. Regjeringen nasjonalisering av Gzhel fabrikkene under kommunistisk påvirket kvaliteten og kunstneriske omdømme. I dag, ser Gzhel en vekkelse håndverk og porselen produksjon, som igjen tiltrekker interesse for samlere.

Lomonosov porselen

Keiserinne Elizabeth grunnlagt Lomonosov porselen i 1744 gjør fabrikken en av de eldste porselen produserer i Europa. Startet som en eksklusiv leverandør til den keiserlige familien, dag er Lomonosov porselen samlet for sin fortsatte satsing på kvalitet og design. Fabrikken produserer fortsatt kopier av originale tekanne design som brukes av russiske kongelige. Lomonosov porselen er alle håndlaget bevare gamle produksjonsteknikker i lage kvalitet porselen. Alle tekanner er håndmalt enhver dekorasjon med gull er 22 karat.

Kasimir Malevitsj

Kasimir Malevich var en innflytelsesrik russiske designer og maler som utviklet sin egen abstrakte geometriske mønster design i 1913 kalt suprematism. Bygge på hans arbeid begynte Malevich å opprettet tredimensjonale modeller som han kalte konstruktivisme. Hans mest berømte konstruktivisme stykker ble en svært moderne te sett og kubistiske teapots. Reproduksjoner av designene 1923 er kjent med samlere og russiske tekanne entusiaster.

Tula Samovar

Samovar er en viktig innslag Når brewing russiske te. Den mest berømte av alle samovar produserer er fra byen Tula. I Tula samovarer var dekorert eller belagt fra en rekke metaller som gull og sølv. Deres dekorasjon var basert på kjøpers rikdom, men sin base metal produksjon var alltid messing. Blant samlere gjorde kreative folk dekorasjonen kombinert med sin husholdningsbruk Tula samovarer svært collectible med visse samovarer på museet stiller ut rundt verden.