7 tegn til omsorgssvikt

April 28

7 tegn til omsorgssvikt

Omsorgssvikt oppstår når en caregiver eller foreldre ikke gir for helse, sikkerhet og andre trivsel for barn. Områder forsømmelse kan oppstå i som omfatter mat, klær, husly, helsetjenester, utdanning, følelsesmessige behov og beskyttelse fra skade. Mens det er mange generelle tegn at et barn opplever forsømmelse, er eksplisitt skiltene ofte merkbar når du ser nøye på oppførselen til barnet, virkemåten av foreldre og deres samspill med hverandre.

Tegn i barn

Underskudd i kosthold, klær og hygiene og nødvendig medisinsk behandling er noen av de røde flaggene som blitt åpenbart i å observere forsømte barn. Barnet kan være mangelfullt kledd. Han kan ofte skitne eller har kroppslukt, sier barn velferd informasjon gatewayen. Han kan ofte tigge om mat eller penger til å kjøpe mat. Barnet kan mangle trengte briller, tannpleie eller vaksiner.

Tegn i foreldre

En hyppig rødt flagg i foreldre eller omsorgspersoner som er neglectful er at de ikke vil enten innrømme problemer at barnet har på skolen eller hjemme, eller de vil skifte skylden for problemer på barnet. En annen hyppige varselsskilt er en åpenbar mangel på bekymring for barnets velferd, som kan ta form av hans fravær fra hjemmet eller barnets fravær fra skolen. Til slutt, de kan oppleve en slags rollebytte, venter barn å gi oppmerksomhet, emosjonell støtte eller andre typer omsorg.

Overordnet/underordnet interaksjoner

Overordnet/underordnet tilkoblingen vises åpenbart skadet eller ikke-eksisterende. Barn velferd informasjon gatewayen rapporterer at eventuelle interaksjoner mellom forsømte barnet og foreldrene blir svært begrenset, med liten fysisk eller øyekontakt, og ett eller begge parter vil rapportere en negativ eller fiendtlige forholdet

Rapportering forsømmelse

Noen kanne rapportere mistanke om Omsorgssvikt. Personer som jobber i noen yrker, som sosialt arbeid, politi, Barnepass, mental helse, medisin og undervisning, er også bundet av loven til å rapportere tilfeller der forsømmelse eller noen form for misbruk kan ta plass. Disse personene er kjent som obligatorisk journalister. Privatpersoner som ønsker å gjøre en rapport skal kalle sine lokale politiet avdeling eller barn beskyttende tjenester byrå.