Hva utgjør psykisk mishandling?

August 12

Hva utgjør psykisk mishandling?

Mental misbruk skader følelsesmessig offeret gjennom nedsettende behandling, utskjelling, Tankespinn eller mental kontroll begått av noen nær offeret. Alle blir sint på et tidspunkt i livet sitt - det er en gyldig følelsesmessig reaksjon - men individer som konsekvent og bevisst bruker verbale overgrep, som et våpen, er skyldig i psykisk mishandling.

Mønstre

I tilfeller av psykiske eller emosjonelle misbruk viser misbruk et mønster av slike overgrep i stedet for én hendelse. I motsetning til fysiske eller seksuelle overgrep, der er en gang nok til å påføre emosjonelle og fysiske traumer, oppstår psykisk mishandling ofte, slik som på en ukentlig eller daglig basis. Når slike et mønster er opprettet, utgjør misbruk.

Hva Konstituere Misbruke

Tegn på mentale og emosjonelle misbruk varierer avhengig av situasjonen og statens juridiske definisjonen av slike. Disse tegnene omfatte navnet ringer, sette nedturer og negative kommentarer, som vel som mer alvorlige trusler, ydmykelse, degradering, skylde offer, manipulasjon, mangel på respekt eller gjør offer følelsen uønsket eller ikke elsket. I mange situasjoner er utsatt også isolert fra venner, familie eller noen støttesystem som misbruk ønsker full kontroll.

Misbruk til barn

Barn kan også oppleve psykisk mishandling. Skjemaene som emosjonelle misbruk tar er de samme som voksen ofrene, men barn også oppleve andre typer. For eksempel roping ofte på barnet, forteller barn at han var en feil eller er verdiløs, begrense fysisk kjærlighet, ignorerer og avvise barnet eller fungerende voldsomt overfor andre rundt ham er felles former for psykisk mishandling.

Effekten av Mental misbruk

Effekten av psykisk mishandling variere mye, avhengig av situasjonen og enkelt. Når det gjelder barna inkluderer tegn manglende tilknytning til omsorgspersoner og ekstreme i atferd, blir også kompatibel eller bli voldelige. Noen barn kan bli infantile i sin atferd eller vedta voksen de sammenlignet med jevnaldrende. Når det gjelder både voksne og barn er negative emosjonelle følelser åpenbare. Offeret kan bli trukket tilbake og oppleve lav selvfølelse, selv-avsky, mistillit og skyld.

Overvinne psykiske overgrep

Overvinne psykiske overgrep krever fjerne seg fra fornærmende situasjonen og et sterkt støtteapparat i form av venner, familie og rådgivere. Diskutere situasjonen og problemet er første skritt til helbredelse følelsesmessige sår. Det er også viktig å lære om sunne relasjoner for å unngå å komme tilbake i en lignende situasjon.