Bak øret tatovering ideer

February 19

Plassere en tatovering bak øret har fordelen av å være diskret om nødvendig. Både tilbehør og frisyrer kan arbeide til enten camouflage eller markere en bak-øret tatovering. Siden plassen er begrenset, må tatoveringer som er plassert bak øret størrelse passer i deres design og plassering.

Symboler

Små personlige symboler er et populært valg for bak-øret tatoveringer. Disse symbolene egnet for diskret tatoveringer og er lett skjules ved hår og klær om nødvendig.

Hjerter er et populært valg. Dette symbolet er enkel, grei og kan ha mye personlig mening for brukeren. Fargen på et hjerte kan også legge til et ekstra lag av mening. Velge et rødt hjerte for kjærlighet, gul for vennskap, lilla for lidenskap eller eksperimentere med ytterligere farge betydninger legge individualitet til tatovering.

Stjerner er et annet populært motiv, enten på egen hånd eller som en del av en gruppe eller større design. Utformingen kan kjøres i farger, svart-hvitt eller nyanser av grått. Større design kan ha en kombinasjon av farger, utlån utvalg stjerners design.

Religiøse symboler som kors, pentacles og stjerner av David er også populære symboler for en bak-øret tatovering. Denne skjermen er en utrolig personlige troskapsed hvert symbol kan oversettes til en mindre størrelse uten tap av detaljer, gjør perfekt tema for denne plasseringen.

Tekst

En annen potensiell design for bak-øret tatoveringer er tekst. Disse design kombinerer små ord og enkel fonter å lage brukerens melding. Populære emner for tekst tatoveringer inkluderer navn og datoer, minne om viktige personer og hendelser i brukerens liv.

Når du velger en tekst-basert tatovering for bak øret plasseringen, er det viktig å vurdere skriften. En utsmykkede font eller langt ord kan ikke oversetter godt og kan avvikle ser vanskelig. Ta kontakt med din tatovør å avgjøre hva den beste kombinasjonen av skrift og skrift er for ideen din tatovering.

Hobbyer

Hobbyer og symboler for hobbyer oversette ofte godt inn små tatoveringer.

Musikk er en hobby med mange muligheter. Musikk notater, staver og diskant og bass clefs alle oversette godt inn i små, diskret tatoveringer. Instrumenter kan også bli brukt, selv om den nødvendige mengden av detaljer gjør dette mer egnet for større tatoveringer.

Sport-relaterte tatoveringer tilbyr flere muligheter, fra spor sko for en løper eller jogger til hestesko for en dedikert ride. Små biter av sportsutstyr gjør en utmerket symbolet for en bak-øret tatovering.