Hvordan få Hit poeng i Neopets

May 20

"Neopets," kontrollerer du et dyr som kan gå questing for varer eller kan delta i kamper med andre dyr. For å overleve dette fiendtlige møter, Neopet behov god helse, som måles av hit poeng (HP). Hver gang en pet er truffet, mister flere treffpoeng. Jo sterkere angrepet, poeng mer rammet går tapt. Hvis din Neopet mister alle punktene sine hit, så taper det også i slaget. For å øke antall poeng rammet, trenger du å trene sin utholdenhet.

Instruksjoner

• Besøk Swashbuckling akademiet for den billigste opplæringen i spillet. Ulempen er at det tar to ganger idet lang for en Neopet å fullføre sin opplæring her enn på dyrere øya skolen. Også kan du bare trene opp til nivå 40 her.

• Gå til øya skolen og snakke med Techno Master. Dette tegnet kan trene din Neopet for en pris. Høyere Neopet-figuren din nivå, blir dyrere trening.

• Ta en klasse på hemmelige Ninja Training School hvis din pet har overskredet nivå 250. Kostnadene er ublu, men siden de hemmelige Ninja skole har monopol på high-end markedet, det er nei diskutere med prisen.