Generelt verktøy for "Warhammer 40K"

May 10

Warhammer 40000 er en tabletop slaget spill satt i langt og voldelig fremtidens 41ste millennium. Det spilles av to eller flere spillere fielding to eller flere arméer enten styrkene til menneskeheten, eller en av de mange fremmede raser som truer deres eksistens. Spillet krever mye forberedelse: montering og maleri miniatyrene, lese reglene, forbereder landskapet tabletop og planlegge din strategier for å nevne noen.

Miniatyrer

Du trenger minst to arméer spille Warhammer 40k. For majoriteten av spillene er to mye som tre eller flere sider til en kamp gjør for en underholdende men tidkrevende spill. Nye spillere må bestemme en rase å spille, som mystisk og mektig Eldar eller monstrøse og helt fremmede Tyranids. Samleboksen, angrep på Blackreach, gjør denne beslutningen lettere som det gir deg alt du trenger å spille Warhammer 40k, inkludert to hærer av miniatyrer - Space Marines og Orks. Miniatyrer i boksen er bare et utgangspunkt, gir deg nok modeller liten trefning spille. For større slag trenger du mer variert miniatyrer.

Reglene

Det er en kopi av Warhammer 40k reglene i angrepet på Blackreach samleboks. Det er en forkortet versjon av hovedregelen boken som tilbyr et vell av informasjon på bakgrunn av krig revet universet 41ste årtusenskiftet, samt beskrivelser av alle forskjellige raser tilgjengelig for spillere å velge mellom. Selv om det kan virke ganske skremmende i begynnelsen reglene er ganske grei som spillet opererer i faser: hver spiller tar en tur til å flytte, skyte, angrep og bruke noen synsk krefter at han kunne ha tilgjengelig.

Terninger

Spillet krever Sekskantet terningen - mange av dem. Når du har nok til å fylle to hender, kan du stoppe innsamling. En av gledene av å spille spillet kaster fistfuls av terningene som modellene skyte og angripe din fiende. En enhet av 10 Space Marines, for eksempel kan rulle 20 terningene som brannene i sin bolters, mens en mobb på 25 orks kunne rulle 100 terninger i en enkelt overgrep fase. Du trenger også en scatter-terning. Dette gis i angrepet på Blackreach settet er også inkludert i de fleste Games Workshop terningen sett.

Tiltak

Som en tabletop slaget spill avhengig Warhammer 40k av en rekke tiltak for å sikre at dine tropper, kjøretøy og monstre flytte og skyte langt de kan. Dette gjøres med et målebånd. Det er en god idé å få minst en av disse, som måler stenger angrepet på Blackreach er vanskelig å bruke. Du må også tre maler: blast, store eksplosjon og mal. To første runde, og representerer en eksplosjon, og tredje er en kjegleformet representerer malen våpen som flamers. Alle tre kan enkelt gjøres fra kortet (størrelsene er i regelboken) og plast versjoner i angrepet på Blackreach samleboks og er også tilgjengelig for kjøp separat.

Tabellen og natur

Trenger du noe å spille og modellene noe å skjule bak. Normal spisebord er fine å begynne med, men når modellen samlingen vokser må noe større - minst 4 føtter kvadrat og helst 4 fot lang og 6 fot lang. Hvis du ikke får noe passende store, kan du alltid bruke gulvet. Som natur, kan en pen tabell legge en ny dimensjon til spill som modellene kjempe over ødelagte byene, sprengt landskap og fremmede landskap. Natur kan bli hva du vil den skal være - bøker stablet under en grønne teppe, bergarter fra hagen og profesjonelt laget natur som kan omfatte alt fra vegger og ødelagt bygninger til store tårn og våpen installasjoner.