Hvor å Setup trådløs for PS3s når Internett-tilkoblinger mislykkes

June 12

Hvis ikke Internet tilkoblingstest på din PlayStation 3, er det et problem et sted med oppsettet ditt nettverk. Problemet ligger enten med innstillingene for PlayStation 3 eller ruteren eller modemet. Den eneste måten å sette opp trådløst for en PS3 når dette har skjedd er å finne og løse problemet.

Instruksjoner

• Gjenstarte din nettverk modem og trådløs ruter. Koble til strømkablene for hver enhet og la dem frakoblet i 30 sekunder. Koble hver strømkabelen til sine respektive enhet og la enheter støvel og begynne å drive. Når hver enhet startes riktig, prøv å koble til den trådløse nettverkstilkoblingen på din PlayStation 3 igjen.

• Bekrefte at trådløsnettverket evnene til din PlayStation 3 er aktivert. Åpne "Innstillinger"-menyen på konsollen (ikke på datamaskinen), og velg "Network Settings." Åpne vinduet "Internett". Alternativet "Enabled" skal velges. Hvis ikke markere ordet "Enabled" ved hjelp av kontrolleren og trykker "X." Prøv å koble til det trådløse nettverket med PS3 igjen.

• Sjekk status for din Ethernet-kabler. Selv om PlayStation 3 kobler til nettverket uten ledninger, må modemet og ruteren fortsatt være tilkoblet med en Ethernet-kabel. En Ethernet-kabel skal settes inn pluggen merket "Ut" på modemet og "I" på ruteren. Hvis kabelen er koblet riktig trådløsnettverket kan ikke opprettes riktig.