Ideer for Superhero krefter

May 28

Ideer for Superhero krefter

Superhelter i tegneserier, TV og filmer har super menneskelige evner som de vanligvis bruker for betterment av menneskeheten. Mens noen helter har evne eller kraft, har andre flere krefter som kan brukes sammen eller forskjellige kombinasjoner. Når en superhelt, er det viktig å forstå hva tegnet handler om og hva det står for første før du bestemmer hvilken makt det vil ha. Følgende er bare noen få ideer for superhelt krefter.

Kalde motstand

Helter med kraften i kulden motstand har ekstremt lave temperaturer. Dette tillater dem reise, kjempe og overleve i kaldt klima og kanskje til og med rom, som kan være en fordel når kjemper fiender. Dette kan også være strategisk når det gjelder å etablere en ekstern base, som noen mennesker kunne nærme uten noen problemer. En helt ugjennomtrengelig for kulde kan være et verdifullt medlem av et team av superheros siden de kunne bekjempe forhold andre gruppemedlemmer ikke kan.

Makt absorpsjon

En helt muligheten til å absorbere kraft vanligvis innebærer en helt absorbere krefter og evner av andre, og deretter bruke disse fullmaktene som sine egne, noen ganger bare på midlertidig basis. Noen ganger kan helten tømme en annen heltens krefter gjennom absorpsjon, mens i andre tilfeller kan en helt bare imitere andre krefter. Mens dette kan være en kraftig og allsidig evne, mye som en dronning flere angrep i sjakk, denne kraften er bare verdifulle heltens kontroll over andre evner.

Fly

En vanlig makt blant superhelter, muligheten til å fly, kan helten mobilitet å gå hvor som helst når som helst. Dette er en kraftig ressurs å ha helten din disposisjon som de kan deretter dekke mye mer bakken uten å måtte stole på eksterne kilder av flyturen, for eksempel fly eller helikopter. Det er viktig å finne ut hvor høyt en helt kan fly uten bruk av spesielle klær for varmelagring eller pusteapparat bruke i thinning luften.

Teleportering

Teleportering er muligheten til å "hoppe" fra ett sted til et annet umiddelbart. Helten i hovedsak forsvinner fra ett sted og vises i en annen. Denne muligheten kan brukes i overraskelse angrep på fiender og ville hjelpe helten evne til å være unnvikende under bekjempe angrep. Angi parametere i hvor langt en helt kunne teleport og hvor lang tid det ville ta for å komme fra ett sted til den andre. Det ville også være bra å merke hva slags farer svekke den superhelten evnen til å teleportere.