Hvordan å ansette kirke som et bryllup spillested

August 8

Hvordan å ansette kirke som et bryllup spillested

Crucial til alle bryllupet "blir til kirken på gang", men før du kan gjøre det, må du finne en til leie for seremonien. Ansette en kirke for bryllupet ditt er ikke vanskelig, men det krever noen lekser på din del og kjenner de riktige spørsmålene å stille å sørge for at du har alle baser dekket. Selv om hver menighet har andre når det kommer til detaljer, er utleie prosessen vanligvis ganske grunnleggende.

Instruksjoner

• Kontakt kirken av ditt valg og be å snakke til områdestyreren. Hvis de ikke har en nettside manager, be om å bli satt i kontakt med som holder oppsyn seremonier som sted.

• Fortelle områdeansvarlig din Bryllupdato og finne ut. Når du er sitert en leiepris, spør hvor lenge som har plass til. Sørg for at tidsluke de har tilgjengelig kamper hva du trenger for tidsplanen den dagen. Mange kirker er tilgjengelig for vert flere bryllup, så sørg for at det er tilstrekkelig tid mellom seremonier, og at du ikke behøver å styrte gjennom din egen.

• Dobbeltsjekke belegget grensen for kirken mot gjestelisten og finne ut hva deres regelverk er - som ståplass tilgjengelig - hvis du finner du ende opp med flere gjester enn den besittelse. Hvis du er nær grensen, må du fastslå om det er verdt risikoen for å snu gjester bort.

• Be om leie vilkårene settes i en kontrakt med en oversikt over hva avgifter er, inkludert alle aspekter av seremonien, som musikk og sikkerhet. En kontrakt sikrer at det ikke er noen siste minutt finansielle misforståelser.

Tips og advarsler

  • Kontakt områdeansvarlig om parkering tilgjengelighet, dekorasjon og musikk og hvorvidt eller ikke det er en egen plass for bryllupsfesten å bli klar.