Hvordan å kaste langt i Flick Fiske

June 5

Flick Fiske er et spill program for iPhone, iPod Touch og iPad mobilenheter utviklet av Freeverse, og ble utgitt i 2008. Spillet er en realistisk simulering av fiske med flere miljøer, forskjellige typer agn og tackle, turneringsspill og dusinvis av fiskeslag. Det er mange måter å spille spillet, inkludert enten alene eller med andre spillere over et lokalt nettverk. Casting for fisk krever en jevn flick av håndleddet. Et visst nivå av dyktighet må oppnås gjennom praksis kunne lenge kastet i Flick Fiske.

Instruksjoner

• Spille i et område der du har mye rom å bevege armene.

• Sett spillet til standard, som er flick avstøpning.

• Begynne med drikkepengene av din stav foran deg. Trekke tilbake sakte med spillenheten over hodet (bruk to hender hvis spiller på en iPad).

• Bruk en jevn og flytende bevegelse for å kaste. Sakte kast med hånden frem foran deg, med hånden ender opp i håndtrykk posisjon. For iPad, bla frem sakte med begge hender. Tomlene bør være på toppen og peker rett frem.

• Kontinuerlig praksis. Velg en enkel plassering som gamle dammen plasseringen til praksis. Når du er kjøpedyktig rekkevidde kanten av gamle dammen med din kast, kan du lenge kastet hvor som helst i spillet.