Hvor å tog hundene og kattene å leve sammen

October 18

Hunder og katter er generelt ansett hard fiender, det er derfor uttrykket "slåss som katter og hunder" ble skapt. Imidlertid, hundene og kattene kan lære å leve med hverandre. Selv om de er veldig forskjellige skapninger med unike behov og ønsker, hunder og katter som er utdannet riktig og innlegge det rette miljøet kan lære å komme sammen og også nyte hverandres selskap.

Instruksjoner

• Fokus på lærer opp hunden. Kattene er meget selvstendig, så sjelden følger kommandoer. Det er bedre i stedet for å sikre din hunden forstår og adlyder kommando som "sitte", "opphold" og "la det være." Disse tre grunnleggende kommandoer bør undervises før hunden og katten er innført.

• Opprettholde et fast grep på både hunden og katten når du først introdusere dem til hverandre. Eventuelt sette dem begge i kasser og plasser kassene nær hverandre. Det vil gi dem en følelse av sikkerhet og gjøre dem mindre sannsynlig å oppføre seg dårlig. Velger å gjøre dette fra mat boller og andre områder dyr føler beskyttende mot, og ikke innføre dem under Foringstid. Hvis man begynner oppfører seg aggressiv eller Rank, skiller du dem og prøver gjeninnføre dem igjen på et senere tidspunkt.

• Overvåke hunden og katten når de er sammen. De bør ikke få lov til å blande fritt til du er sikker på at de er sikre rundt hverandre.

• Dusj hunden med oppmerksomhet når det er i nærheten av katten. Denne måten han lærer at å være rundt katten er bra, noe som vil redusere noen nervøsitet eller skadelig følelser han har.

• Plasser kattens mat i en vanskelig å nå området slik at hunden ikke prøve å spise den. Kontroller at katten kan fortsatt nå den. Det er ikke nødvendig å bekymre om hundens mat fordi katter generelt misliker hundemat. Hvis du noen gang ta katten nibbling på det, gjør ditt beste for å motvirke den.

• Etablere en sikkerhetssone for både katt og hund. De bør hver har sin egen private plass der de kan slappe av og gjerne.

• Unngå å straffe en å hjelpe andre. Hvis et problem oppstår, kan du skille to i sine sikre soner. Hvis du avstraffe katten for å ta en swipe på hunden, for eksempel vil så katten knytte straff hundens tilstedeværelse.

• Fremme sameksistens. Etter hunden og katten har bodd sammen i en minst en måned, starte tvinge dem til å tilbringe mer tid sammen. Avholde katten på fanget mens hunden er i rommet. Gi dem begge behandler samtidig.

• Vær tålmodig. Prosessen vil ikke skje over natten. Det kan ta uker eller måneder før hunden og katten til slutt slå seg ned i en rutine med sameksistens som de er begge komfortable med.

Tips og advarsler

  • Ikke prøv å tvinge hunden og katten å like hverandre. Målet er for dem å bare eksistere.