DIY sceneeffekter

July 11

DIY sceneeffekter

Tillegg av sceneeffekter teater forestillinger, musikalske konserter eller profesjonelle presentasjoner kan forbedre opplevelsen publikum og legge en ny dimensjon til nesten alle ytelse. Sceneeffekter kan variere fra enkle lyseffekter å utdype spesielle effekter som utnytter elementer som tåke, lyd, lys og med ild. Mens noen sceneeffekter som brann og eksplosjoner, bør overlates til fagfolk, er det en rekke gjør det selv sceneeffekter å velge mellom.

Instruksjoner

• Sett biter av tørris i en stor, Styrofoam kjøligere og sted på siden eller baksiden av din scenen. Legge til varmt vann kjøligere generere en tåke eller røyk effekt. Distribuere røyken rundt scenen, bruk en liten elektrisk vifte flytte røyk i ønsket retning. Som vannet kjøler, legge mer varmt vann for å generere flere røyk.

DIY sceneeffekter

Julelys

Bruk billig julelys til et unikt utseende til din scenen. Blande blinkende og ikke-blinkende lys av forskjellige farger legger en eklektisk utseende til din sceneshow, hvor bruker flere strenger av hvitt, blinkende lys kan produsere en gnisten effekt.

• noent.hao490.com | 520: web-serveren returnerer en ukjent feil

Feil 520 Rokke ID: 2649d5e7049d085c • 2016-01-14 13:54:57 UTC

Web-serveren returnerer en ukjent feil

Du

Nettleser

Arbeider

Ashburn

CloudFlare

Arbeider

noent.hao490.com

Verten

Feil

hva har skjedd?

Det er en ukjent forbindelse problem mellom CloudFlare og webserveren opprinnelse. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hva kan jeg gjøre?

Hvis du er en besøkende på dette nettstedet:

Prøv igjen om noen minutter.

Hvis du er eieren av dette nettstedet:

Det er en sak mellom Cloudflare's cache og webserveren opprinnelse. CloudFlare skjermer for disse feilene og undersøker automatisk årsaken. For å støtte undersøkelsen, kan du trekke tilsvarende feilloggen fra web-serveren og sende det vårt supportteam. Ta med Ray ID (som nederst på feilsiden). Flere feilsøkingsressurser
.

CloudFlare Ray ID: 2649d5e7049d085c • IP: 107.191.126.181 • Ytelse og sikkerhet ved CloudFlare

Lysbildefremviser

Sette sammen en lysbildeserie med bilder som passer med bandets musikk og prosjekt på bakveggen på scenen, gardin eller ark hengt fra riggen. Dette kan være så enkelt som bruker en lysbildefremviser eller opprette en lysbildefremvisning på en bærbar datamaskin, og deretter koble den til en bærbar projektor. Resultatet er en enkel effekt som kan skreddersydd for bandet eller endres regelmessig.

• Bruk strobelys sammen med andre scenebelysning for å opprette en enkel, fartsfylt scene effekt. Legge til farget gels strobe lys for en mer dramatisk effekt.

• Opprette en unik effekt med blacklight markører eller blacklight reaktive tape til å skrive meldinger eller tegne bilder på forsterkere, trommer, mikrofon står eller annen scene utstyr. Effekten vil være inntil opplyst av blacklights, som kan aktiveres på ulike tider for å vise skjult tekst og kunstverk.

DIY sceneeffekter

Nattehimmelen

Bruk en kniv eller saks for å gjøre små hull i en stor, svart gardin eller ark. Når hang fra taket eller rigg og belyst bakfra, kan illusjonen av stjerner på nattehimmelen eller visningen av byens lys i fjerne lett oppnås.

DIY sceneeffekter

Mikrofon for digital opptaker

Registrere ulike lyder med en digitale opptak og innlemme i din gjennomførelse via Arena lyden systemet eller på scenen CD-spiller eller digitale musikkspilleren.

Tips og advarsler

  • Når du bruker strobe lys, pass på at stedet innlegg en advarsel for folk følsomme for strobe effekter.
  • Kombinere lys og tåke lage forskjellige effekter og humør.
  • Digitalt innspilte lyder kan lett manipuleres med lydprogrammer å opprette unike effekter og lyder.
  • Bruk vernehansker når du håndterer tørris for å hindre frost brenne.
  • For å unngå fare for brann, aldri koble strenger av julelys over produsenten anbefalingene.