Hvordan å lage lys Applesauce kaker

August 9

En lys applesauce kake kan være én av to ting: en vanlig kakeoppskrift lettet med applesauce i stedet for olje eller en kake laget med applesauce for smak og tekstur. Å vite hvordan å lage lys applesauce kaker ikke ta mye finesse på kjøkkenet, og det kan du eksperimentere med lys, luftig røren i motsetning til den tunge fetende typen. Din hjemmelagde lys applesauce kaker serveres for nesten enhver anledning.

Instruksjoner

• Forvarm ovnen til 350 grader. Spray innsiden av en 9-tommers av 9-tommers kakeform med non-stick matlaging sjøsprøyt.

• Legge til applesauce og sukker i en bolle og fløte den med pisket det med en visp til en kremaktig konsistens former. I denne oppskriften trenger du ikke smult, forkorte, smør eller alle andre fett ingrediens fordi applesauce fungerer som lys, fuktighet gir alternativ.

• Pisk i eggene. Dette vil slå konsistens av kremet applesauce og sukker i en slimete, skummende stoff. Legg rømme og bland godt.

• Sile i salt, natron og mel. Slo innholdet i bollen grundig til en jevn røre former. Det bør være klump uten og en kremet natur farge.

• Legg til 1 kopp valgfrie tillegg som rosiner, tørkede tranebær, pekannøtter, valnøtter, sjokolade chips eller selv biter av friske epler og annen frukt. Rør godt.

• Hell den ferdige kake batter i smurt kakeform. Sett pannen i ovnen og la det koke ved 350 grader i 30 minutter eller til det har steget og gylden brun. Sette inn en tannpirker i midten og fjerne. Hvis tannpirker er ren, er Kaka gjort.

Tips og advarsler

  • Hvis du ønsker en pris-vennlig og tid lagring alternativ til å gjøre en hjemmelaget lys applesauce kake, kan du gjøre en eske kake mix og erstatte en lik mengde applesauce for olje oppskriften krever.