Hvordan behandle hjørnetann Scabies med Cephalexin

March 1

Hvordan behandle hjørnetann Scabies med Cephalexin

Skabb er en tilstand forårsaket av midd som går og rase under kjæledyret huden. Det er mer enn ubehagelig og kløende for kjæledyret---det er også smittsom hos mennesker og andre dyr. Før du kan behandle hundens hudinfeksjon, må du først ta infestation konsulenttjenester med din veterinarian om grooming og medisiner. Din veterinær kan deretter forskrive cephalexin, en anti-mikrobiell cephalasporin antibiotika, å behandle kjæledyret huden. Her er instruksjonene for behandling av hundens skabb med cephalexin (merkenavn Keflex.)

Instruksjoner

• Anmode din veterinarian om behandling av hundens skabb-infisert hud med cephalexin. Selv om Food and Drug Administration (FDA) ikke har godkjent antibiotika for bruk inne pets, er det en vanlig foreskrevet "off label" medisiner til å behandle infeksjoner i huden inne hundene og kattene.

• Administrere 10 til 15 mg cephalexin per pund hver 8 å 12 timene, som foreskrevet av hundens veterinær. Medisinen kommer i flytende eller pillen form, så hvis din hunden har problemer med å svelge piller, be om flytende suspensjon, og bland det til sin mat.

• Kontroller fortsette gir din hunden sin medisinering før det er alle borte. Det er sannsynlig at hundens symptomer vil øke dramatisk innen en dag eller to, men holde administrasjon av medisinen.

• Oppbevare din hunden behagelig mens hun er healing av gre gjennom henne fur regelmessig, kontrollere for midd eller andre problemer. Bruk en beroligende sjampo med en soppdrepende middel til å lindre kløe og irritasjon. Prøve å oppbevare din hunden fra bite, avlysning eller ellers irriterende hennes infisert hud. Du må bruke en elisabethansk (trakt) krage hvis hennes bite er vedvarende.

Tips og advarsler

  • Se etter tegn på en allergisk reaksjon, og ta hunden til veterinæren umiddelbart bør du merke elveblest, kortpustethet, en hovne tungen, ansikt eller lepper, oppkast, diaré, blåmerker eller slim eller blod i sin avføring.