Hvordan avvenne en nyfødt fra en smokk

July 20

Smokk er mange foreldre våpen når babyen blir rastløs og urolig. Men mens smokk ikke forårsaker alvorlig utviklingsmessige eller helse problemer for nyfødte, er det enkelt for din lille å bli avhengig av den. Noen spedbarn vil nekte å ta en smokk, finner det en dårlig erstatning for varme og mykhet av brystvorten. Men vil de fleste nyfødte finne en smokk en stor kilde av komfort, som gjør jobben med avvenning enda mer vanskelig.

Instruksjoner

• Stopp tilbyr smokk hver gang hun skriker eller fusses. Når smokk faller fra babyens munn, hun er kan ikke hente det selv og det er derfor hun skriker. Rush til henne en gang og den tilbake til henne, la henne i noen minutter. Hvis hun fortsetter å mase, kan du prøve å klappe magen med hånden. Hun vil snart lære å slappe av og roe ned selv uten behov for en smokk.

• Få tid til cuddles. Mens suger på en smokk er en gammel form for komfort for barnet ditt, sammenligner ikke noe cuddles og hengivenhet, ifølge Dr. Bill Sears på websiden sin spør Dr. Sears. Når hun blir grizzly, viser henne masse kjærlighet og oppmerksomhet, og hun vil snart glemmer smokk. Dette er også en mulighet for foreldre og baby bonding, som er noen ganger tapt når en baby har en alternativ form for komfort.

• Ta henne en tur i vognen. I løpet av dagen hvis hun har problemer med kan faller å sove en endring av omgivelsene hjelpe slappe av henne, sier Dr. Sears. Babyer liker visuell stimulering, og nye ting å se på vil holde henne opptatt, underholdt og smokk-fri. Kosete dyr, musikalske baby leker og funny ansikter er også en stor distraksjon for en kjedelig og masete nyfødt.