Hvordan kontrollere enheter trådløst Over lange avstander

December 9

Trådløse enheter alle kommer med en generell plug-and-play-funksjonalitet. Produsenter forventer du å aktivere enheten, og bruke det over lange avstander. I virkeligheten må du utføre noen oppgaver for å faktisk tillate trådløs kommunikasjon over lange avstander. Disse oppgavene kan ikke komme som i produktets bruksanvisning, men de vil tillate deg å fullt ut maksimere avstanden som de trådløse enhetene virker vellykket.

Instruksjoner

• Deaktivere mikrobølgeovnen din. Mikrobølgeovn representerer en av de største kildene av trådløs innblandingen. Mange mennesker innser at husholdningenes elementet utgjør slik trådløse fare. Enten slå av mikrobølgeovn eller flytte den til et område som du ikke trenger bruke for et trådløst nettverk.

• Deaktivere alle Bluetooth-enheter. Mobiltelefoner og andre Bluetooth-enheter brukes som kilder av trådløs innblandingen. Deaktivere dem eller flytte dem.

• Optimalisere siktlinje. Bedre siktlinje du har mellom tilgangspunktet og enheten, jo bedre sjanse har du til å kommunisere over lange avstander. Fjern eventuelle unødvendige hindringer.