Hvordan stille en mannlig venn skal din prudepike

January 28

Hvordan stille en mannlig venn skal din prudepike

Planlegge bryllupet ditt skal være en morsom og spennende opplevelse, og velge brudepiker er en viktig del av prosessen. Disse kvinnene bør være beste venner og folk du kan stole på når du trenger en hjelpende hånd. De kan ha vært i livet ditt alltid eller bare en liten stund, men uansett hva de bør alle være dine nære venner. Men noen ganger en jentes beste venn er faktisk en fyr, og det kan være veldig viktig for deg at han stå med deg på bryllupet ditt. Spørre en mann å være brudepike er fortsatt en stor ære, men det er viktig å sikre at han vet hvor viktig det er til deg eller kan han tro at du gjør en vits og si nei. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan stille en mannlig venn skal din brudepike.

Instruksjoner

Hvordan stille en mannlig venn skal din prudepike

• Lag en liste over 3 eller 4 ting som har brakt deg nærmere sammen. Dette bør være hvordan du møtte, en spesielt morsomt eller spennende opplevelse eller morsomme hendelser i fortiden. Hvis du har en romantisk historie med denne vennen, ikke ta ting fra denne tidsperioden.

• Invitere vennen på en avslappet kveld med øl og pizza. Hvis du se sport eller har en gjensidig favoritt TV-show, Inviter ham på en kveld når noe sånt som er på TV.

• Snakk med en middag om de gode tidene du har hatt. Husk at de fleste menn - selv de som er dine beste venner - tendens til å snakke mindre enn kvinner, så ikke bli overrasket om han ikke får så sentimental om siste gode tider som du gjør.

• Be ham om å være din brudepike. Si noe sånt som, "vi har hatt slik blast så langt, vil du hjelpe meg å holde festen i gang på min bryllup?" Hvis du ønsker å være mer alvorlig enn dette, prøve, «ditt vennskap betydde så mye for meg, det ville være flott hvis du vil være i min brude partiet.»

• Hånd ham en øl. Som du gjør, sier, "Se, nå kan du øve din ristingen!" Svaret vil nesten sikkert være et rungende "ja!"

Tips og advarsler

  • Unngå kalte ham «brudepike» minst før etter at han har allerede sagt han vil gjøre det.