Kretskort spill

July 28

Kretskort spill varierer fra kommersielle kretskortet vitenskap kits til hjemmelaget kretskortet quiz-spill. Bruker vanlige objekter som aluminiumsfolie, ledninger og batterier, lære om elektriske tilkoblinger, mens de elektriske kretsene til prosjekter som dørklokker og spørreprogram ringeknappene. Begreper som åpen og lukket kretser, elektrisk strøm, overføring og isolasjon er assimilert gjennom disse spill og aktiviteter.

"Rock, uenigheter med kretskort

Spill mens du lærer om elektrisk strøm.

Thinkzone tilbyr en gratis illustrert guide for et brettspill for to spillere krets basert på spillet "Rock, Paper, saks." Spillere gjør en elektrisk krets bord med forsyninger som brytere, lys, ledninger, batterier og verktøy. Spillet er spilt av hver spiller å trykke en knapp samtidig for deres valg av rock, paper, eller saks. Ledningene lys en knapp gjennom krets, erklærte vinneren av hver runde.

Kretskort Quiz Boards

Lys brukes sammen med aluminiumsfolie, ledninger og batterier lære om kretser.

Du kan gjøre din egen elektrisk krets bord spill, som lyser opp når du velger de korrekte svarene i quiz-format. Julelys, batterier, gummi band, elektriske tape, aluminiumsfolie og binders opprette en elektrisk krets. Spørsmålene posteres til venstre og svarene i tilfeldig rekkefølge posteres til høyre. Kretser lyser lampene når de korrekte svarene er valgt. Trinnvise instruksjoner med bilder, for denne testen styret er tilgjengelig online på Philadelphia bryr seg Discovery programmets nettsted. Dette nettstedet også innlegg definisjoner av flere begreper som "krets," "lade" og "Konduktør."

Kretskort Kits

Gjør din egen radio bruke kretskort.

Krets hytta selger en rekke kretskortet spillet byggesett. En av disse spillet byggesett tillater opp til fire spillere å gjøre et kretskort som skaper ringeknappene. Kretser identifisere som presset deres ringeknappene først. Du kan også kjøpe et kretskort spill å gjøre elektronisk terningene. Trykker på en knapp og en dør ansikt simulert med LED lys vises. Et kretskort minnespill er også tilgjengelig, der fire knapper brukes til å etterligne tilfeldig genererte mønstre vises i lys. Dette spillet har fire forskjellige vanskelighetsgrader. Krets hytta selger også pedagogisk elektroniske snapin kretser, som er kretskort vitenskap kits gjøre prosjekter som dørklokker, radioer, lommelykter og alarmer. Ni ulike modeller er tilgjengelige, og ingen lodding er nødvendig.