Hvordan holde barna opptatt mens middag

June 25

Hvordan holde barna opptatt mens middag

Forberede middag med barn i en husholdning kan være et slag når du prøver å holde dem opptatt. Istedet for sender barna til sine rom, eller å se TV, bringe dem i kjøkkenet for å være med deg. Dine barn, uansett hva deres alder, vil sette pris på de quality tiden tilbrakte med deg. I mellomtiden vil du kunne lage middag mer effektivt som barna underholdt og opptatt.

Instruksjoner

• Plasser spedbarn i en slynge eller baby ryggsekk som du forbereder ingredienser, slik som vask og chopping grønnsaker, til middag. Fjerne ham før du begynner å koke som han kunne bli brent tilfeldigvis når du koker. Plasserer ham i en sving på kjøkkenet eller ligge ham for en lur i sengen hans.

• Sett en 1 - til 2-år gamle i en høy stol. Skaffe henne med leketøy eller plast eller tre kjøkkenutstyr. Spredt mat, som tørr frokostblanding eller tenner kjeks, over hennes barnestol skuff, hvis ønskelig, slik at hun kan øve hennes fin-motor ferdigheter samtidig ha en predinner snack. Tjene bare næringsrike hele korn slik at de kan være en del av hennes middag.

• Ta pjokk i matlaging prosessen ved å gi ham hans egen bolle og skjeen, sammen med spille mat å lage mat med. Introdusere ham til mat du bruker med en liten smak når det passer, ikke bør du gjøre dette med rått kjøtt eller mat som utgjør kvelende hazard, som hele druer. Forklar hva du gjør som du er forbereder og matlaging mat slik at han kan forbedre kompetansen ordforråd mens han utvikler et bånd med deg.

• Gi eldre barn i skolealder med oppgaver, som peeling poteter eller vaske, så de hjelper du på kjøkkenet. Oppmuntre dem til å hjelpe deg å lage retter hvis de er interessert; Hvis de ikke, Tving ikke dem eller du vil ha en kamp av wills som vil hindre deg fra å få middag klar.

• Forberede en boks fylt med kunsthåndverk-elementer, for eksempel maling, konstruksjon papir, glitter, perler, garn, fjær, saks og lim. Ta boksen mens du forbereder middag. Oppmuntre barnet til å skape et kunstverk som er basert på et tema, som en kommende ferie, eller et tema som han studerer i skolen.