Hvordan lage en diamant formet Kite

November 8

Hvordan lage en diamant formet Kite

Varme våren bris begynner å blåse etter en lang hard vinter. Din adrenalin støt som du kjører over det tomme feltet og luften heiser kite fra hånda og trekker den inn i himmelen. Du vitne friheten til fly mens resterende på bakken. Litt øvelse er alt du trenger for å lære å manøvrere kite slik at det gjør looper og dykk. Frisk luft, mosjon og et smil er ditt for å ta med en kite.

Instruksjoner

• Lå ut av 36 tommers dowel på bakken med ene peker mot deg. Plass 18 tommers dowel over de større tre stang 12 inches fra lengst slutten danner et kors. Skjær en 12-tommers lengden på kite streng fra rullen med saks. Pakk hvor 12 tommers hyssing rundt tidspunktet for pluggene i en "X" formasjon binde tre stenger til deres kors figur. Binde endene av strengen med en dobbel knute å sikre rammen.

• Kuttet en gratis halvparten av papirkurven vesken med en saks. Lå plast ark under rammen. Klipp av søppel bag i en diamant-figur som er 3 inches større enn pluggene. Cut 4 lengder av kite streng fra din roll som er 6 inches lang hver. Pakk hvert hjørne av plast ark med en 6 tommers lengden på strengen og tie ender med en dobbel knute å sikre plast til rammen.

• Kuttet 6 strimler av plast fra ubrukte stykke søppel pose. Gjør hver brikke 1 tommers bred og 4 inches lang. Skjær en lengden på kite streng 24 inches lang. Knytte en slutten av lang, bunnen poenget med kite med en løkke rundt heklenålen. Knytte en plast stripe strengen dingler fra halen av kite. Skyv en stripe av plast i en løkke rundt heklenålen plassert hver 3 inches langs lengden av strengen og trekk slip knuten stram å holde midten av hver stripe.

• Tie slutten av gjenværende kite strengen til tidspunktet av rammen. Løft kite slik at rammen ansikter bakken. Forstå rull med kite streng i hånden. Kjør inn i vinden og la dragen til å løfte opp for andre.