Hvordan vite om en fyr er tiltrukket av deg

September 13

Hvordan vite om en fyr er tiltrukket av deg

Hvem bedre til å fortelle deg å vite når en fyr er tiltrukket av deg eller ikke enn en GUY.

Instruksjoner

• Hvis en fyr er tiltrukket av deg han vil gjøre veldig vanlig ting, du trenger bare å se etter disse tingene som han kunne gjøre. Det vanligste er tekstil, men se opp for obsessiveness - som betyr at han er trolig desperat. Så er det den gamle hva du gjør denne helgen? Han sannsynligvis ønsker å vite hvor du skal og noen måte sikre han vil være der å, eller hvis din ikke travelt han kan deretter be deg å henge med ham. Ikke la deg lure av et møte for kaffe eller en tur på kino, han er åpenbart ikke bare ønsker for å ha en kompis hvis han ønsker å henge med deg alene. Husk at disse møtene er om to. Også sørge for at han ikke er gift eller allerede har en kjæreste, med mindre din i den slags ting.

• Hvis du liker en fyr og ønsker å vite om han er tiltrukket av deg må du spørre ham spørsmål. Hvis det ikke fungerer må han spørre deg spørsmål. Bruke kroppsspråk og ta ham på noen måte som passer. Jeg har alltid liker det når en jente kommer opp bak meg og legger hånden på ryggen min, bare for å la meg vite hun er der. Komme opp med et morsomt håndtrykk, få ham til å røre deg uten å være seksuell.

• Hvis han har aldri sett deg kledd opp, da gjør du best en dag og gå over toppen, dress for suksess. Ser så sexy som du kan og se hva han gjør eller sier. Han kan si at du ser fin, eller faen du ser varmt. Tenke på hvordan han reagerer og deretter avgjøre om han er tiltrukket av deg. For de fleste av oss gutta vi tiltrekkes til hva er tiltrukket av dem hvis de ikke er homofil.

• Vis frem dine eiendeler, gutta er forferdelig på stirrer, hvis du finner dem ser la dem vite. Dette vil være en god indikasjon på at de er tiltrukket. Hvis du ikke finner dem stirrer, men heller ser bort eller ikke viser mye interesse i å se direkte på deg er de sjenert eller rett og slett ikke tiltrukket. Så hvis det er sjenert fyr, må gjøre det første trekket. Han kan være en løve innerst inne, men du gjøre ham i knærne. Livet er kort, hvis du virkelig vil vite, bare spør ham. Han kan gi deg en løgn, men jeg vil nok si til en jente jeg var ikke tiltrukket at først av alt jeg har en kjæreste, og andre jeg tror du er en pen jente, men bare ikke min type.