Hvordan lage en sving fra en tre lem

October 16

Mens husker lar mobilitet og bruk av flere svinger, gir en tre-lem swing deg et hyggelig prosjekt og minner for år inn i fremtiden. Når du bygger en i huset ditt, vil du utvikle både minner på swing og minner bygge det med barna. Selv om prosessen tar litt teknisk arbeid, kan nesten alle voksne fullføre den og sikre swing.

Instruksjoner

• Finn en gren du tror er solid nok til å støtte en sving. Sprette opp og ned, gjør ditt beste for å bryte den. Hvis den ikke etter 30 sekunder, er det trygt.

• Halvert tauet, hvis det ikke allerede. Binde en bowline på den ene enden av hver tau. Plasser de første 2 fot av tau på en tabell i form av en bakover "J." En fot fra slutten, kaste tauet å lage en liten hempe. Feed enden av tauet gjennom denne løkken og sirkel det bak resten av tauet. Feed slutten av tau gjennom løkken en gang, snurp sammen.

• Henge den bowline delen av tau over grenen slik at hver tau er 3 fot fra hverandre. Mate den andre enden av hver tau ned gjennom egen bowline loop. Snurp sammen, sikre tau til grenen.

• Bore to 3/4-tommers hull på hver side av trestykket. Finn disse hullene 2 inches fra kanten av tre og 3 inches hverandre.

• Kutte tau slik at de henger langt fra bakken som du vil svinge, pluss 3 1/2 fot. Tråd ett tau ned gjennom et hull og opp gjennom hullet diagonalt til den. Gjenta med den andre tau. Tauene krysse under setet.

• Slå en Ashley Stopper knute på slutten av hver tau. Knip tauet 18 inches fra slutten. Sløyfe slutten av tau i en sirkel, mot deg og over hoveddelen av tauet. Mate enden av tauet inn loopen, opprette en prøvene. Trekk den første sløyfen gjennom andre.

• Feed tau slutten gjennom rommet mellom løkken og hoveddelen av tau, så gjennom baksiden av loopen du dro opp i trinn 6. Dra hoveddelen av tauet og tau slutten fra hverandre å stramme knuten.