Hvordan kan jeg kommunisere med en annen Person Live på Internett?

May 6

Hvordan kan jeg kommunisere med en annen Person Live på Internett?

Langdistanse relasjoner med venner og familie er vanskelig å vedlikeholde. Mange mennesker bruker Internett for å holde kontakten ved å sende e-post frem og tilbake. Det er mange måter å kommunisere med andre i sanntid på Internett. Noen teknikker lar deg skrive informasjon frem og tilbake. Hvis du og personen som du vil kommunisere både har webkameraer datamaskiner, kan du chatte med levende bilder, bruke en rekke tilgjengelige programmer.

Instruksjoner

Skrive samtaler

• Registrer deg for en AOL instant messenger (AIM)-konto. Også, spør din venn å melde seg. Besøk aim.com og klikk "Last ned mål". Gjør et skjermnavn og passord og klikk "Send." Legg til venn navnet til vennelisten og Dobbeltklikk navnet hans å starte en chat.

• Prøve Yahoo! Messenger. Besøk messenger.yahoo.com og klikk "Download Now"-knappen. Velg brukernavn og passord og klikk "Send." Klikk rullegardinmenyen kontakter og legg din venns brukernavn. Klikk på kontakt og et chat-vindu.

• Bruk Google Talk. Google Talk er ikke forlange en nedlasting. Registrer deg for en Google-konto hvis du ikke allerede har en. Besøk google.com/talk/start.html og klikk "Registrer deg her." Når du har en konto, klikk på Start Google Talk-knappen. Klikk på "+ legge" under kontakter og legge din venns brukernavn. Klikk på din venns navn og en ny fane åpnes. Skriv inn din chat i baren på bunnen.

Videochatter

• Last ned Skype. Gå til www.Skype.com. Klikk "Få Skype" og velg operativsystemet. Klikk "Download Skype." Velg brukernavn og passord og trykk "Send." Klikk plusstegnet øverst i venstre hjørne av skjermen for å legge til en kontakt. Skriv inn din venns navn eller brukernavn og klikk "Søk". Klikk på hans navn i Kontakter-listen, og klikk den grønne telefon knappen å kalle ham.

• Registrer deg for ooVoo. Besøk oovoo.com/Download.aspx. Velg ditt operativsystem og klikk "Download ooVoo." Velg brukernavn og passord og klikk "Send." Klikk rullegardinmenyen "Kontakter" og klikk "Add Contact" og skriv inn din venns brukernavn. Starte en videochat, klikk "Kontakter"-kategorien, klikk hans brukernavn eller bildet og klikker grønne telefonen nederst i vinduet.

• Bruk Google Video Chat. Gå til google.com/chat/video og klikke "Installer stemme og video kåseri". Logg deg på Gmail-kontoen eller opprette en ny på gmail.com. Klikk rullegardinmenyen "Chat" til venstre på websiden. Skriv inn din venns brukernavn i baren og trykk "Enter" for å legge til din venns navn til kontaktene. Dobbeltklikk på hans brukernavn å starte en videochat.

Tips og advarsler

  • Hvis operativsystemet ikke er Windows, klikker du alternativet for Mac eller annet dataoverføre.