Hvordan Finance en nattklubb

November 8

Du kan planlegge din nattklubb ned til minste detalj. Du kan finne den beste plasseringen, konsultere en interiørdesigner og arkitekt og begynne søknadsprosessen for din skjenkebevilling. Du kan begynne å se hvor mye ansatte må du åpne din nattklubb, men hvis du ikke har penger til å betale for alle de nevnte nødvendigheter, så du trenger ikke en nattklubb. Oppkjøpet av økonomi for din nattklubb skal være en av de første trinnene i eierskap spille-boken-hovedsakelig fordi det er langt, viktigste.

Instruksjoner

Hvordan Finance en nattklubb

• Definere din nattklubb tidlig i prosessen. Bestemme om du ønsker en liten, bar-lignende klubb eller ønsker du en større nattklubb som vil tiltrekke seg folk fra forskjellige steder. Stigen vil koste mer penger, men har også større potensial for vekst i fremtiden.

• Velg en plassering. En troverdig bank som kan låne deg frø penger for din virksomhet ønsker å vite at din posisjon er en vinner. Ikke bare vil de vite hvor din fremtidige virksomhet, men de ønsker også å vite målet demografiske, sammen med den demografiske av området som omgir din nattklubb. Traff fortauet og samle surveydata.

• Arbeide med C.P.A. (eller autorisert regnskapsfører) i etableringen av en forretningsplan. Når du har definert dine nattklubb og innsamlede data, satt sammen en forretningsplan som vil være alvorlige intensjoner til en utlån institusjon. Husk business plan er hva vil etterhvert komme deg lån penger som lar deg bygge din nattklubb.

• Ta på en forretningspartner. Banker og ulike låneinstitutter føler ofte mer komfortabel når de låne en stor mengde kapital til et team av investorene. Partnere representerer en bedre sjanse for banken å ta pengene sine tilbake.

• Frykt ikke tredjeparts investor. Selv om du sikre penger fra en utlån institusjon, kan du ikke kunne skaffe hele beløpet for å åpne din nattklubb. En tredjeparts investor (eller stille partner) kan være akkurat det du trenger. Finne noen som ønsker for å investere i din nattklubb, men ønsker minimal input i den daglige driften av virksomheten. Mens du vil se din fortjeneste krype på grunn av en tredjeparts investor, skal ditt hovedmål å bare åpne nattklubben.

Tips og advarsler

  • Nettverk med andre nattklubb eiere i ditt område. De vil ofte ha stor innsikt til finansiering av en nattklubb og vil kunne hjelpe deg på veien.
  • Alltid utføre et omfattende bakgrunnssjekk på noen tredjeparts investor. Husk at du er involvert i business-relaterte problemer de kan ha når du godtar sin kapital.