Hvordan låse opp Luigi i "Super Mario Galaxy"

March 23

Super Mario Galaxy er en av de mest populære Super Mario spillene siden Super Mario 64. Alle dine favoritt tegn er tilbake, og det er enda en ny prinsesse, prinsesse Rosalina, som trenger Marios hjelp. Spille, samle alle 120 stjerner og låse Luigi som en spillbar figur.

Instruksjoner

• Spille normalt. Når du slå et nivå, vil du bli tildelt en stjerne. Som du fremgang i spillet, være flere og flere galakser ulåst, med stjernene du har samlet. Selv om du bare trenger 60 stjerner å slå spillet, må du samle alle 120 stjerner for å låse opp Luigi som en spillbar figur.

• Finne prinsesse Rosalina. Etter samle 120 stjernene for å slå spillet, gå tilbake til kometen Observatory snakke med henne. Hun vil hjelpe deg med å arrangere en andre "endelig" kamp med Bowser som hjelper deg låse Luigi.

• Forespørsel om å kjempe Bowser igjen. Holde seg til presenterer. De har sine egne gravitasjonskraft så du kan stå i lys og flytte opp veggen. Du kan reise fra spotlight til spotlight to lyskastere er rørende, men være på utkikk etter fire stokker! Følg presenterer fram progresjon av plattformer som begynner med en lava planet.

• Beseire Bowser i det siste slaget. Bowser skal rulle rundt i en serie av steinblokker i et forsøk på å ødelegge deg, så se opp og dra nytte av spin-angrep.

• Se rulleteksten ruller og vente for dem å fullføre. Når de gjør det, vises en melding på skjermen sier at du har låst opp Luigi som en spillbar figur.

Tips og advarsler

  • Spille spillet alt veien gjennom med Luigi. Etter at du slo Bowser i det siste slaget har du låst opp en ny galaksen og en 121st stjerne!