Solenergi saker

October 16

Solenergi saker

Kongressen vedtok nasjonale energi bevaring Policy Act (NECPA) i 1978. Bedre bruk av energien og anskaffelse av fornybare energikilder, inkludert solenergi, har det tjent som underliggende myndighet for mål og krav for energiledelse i USA. NECPA sier at å redusere avhengigheten av utenlandske energikilder vil sterkt redusere kostnadene av og demonstrere fordelene av økt energieffektivitet til nasjonen.

Energy Independence and Security Act

Kongressen har endret NECPA mange ganger. En endring, Energy Independence and Security Act 2007, hadde implikasjoner for solenergi. Det kreves at 30 prosent av behovet for varmt vann i nye føderale bygninger og store renoveringer må oppfylles med solenergi varmtvann utstyr, "levert det er livssyklus kostnadseffektiv." Denne delen viser en av hovedutfordringene med solenergi politikk: en avveining mellom rimelig, iverksettes krav og sette mest fordelaktige standarden.

Federal Energy Policy Act

En annen endring NECPA, Federal Energy Policy Act av 2005 nødvendig føderale bygninger installere 20.000 solenergisystemer i 2010. Fire år senere, endret den amerikanske Recovery og reinvestering Act av 2009 Federal Energy Policy Act for å utvide lånegarantier produsenter fornybare energikilder som solenergi. Kongressen har også vedtatt politikk for å øke regjeringen bruk av solenergi og tilbyr skatteincentiver for enkeltpersoner og bedrifter å bruke solenergi.

Måling politikk

Nettverket for valg for ny energi i 2010 utgitt sin fjerde årlige rapport kalt "Frigjøre rutenettet." Selv om rapporten er kun veiledende, har noen av sine anbefalinger blitt en realitet. For eksempel antydet gruppens første rapport at brukere av solenergi kan produsere mer kraft enn de forbruker. En utfordring for "Frigjøring av rutenett" er adressering energi bekymringene til alle 50 stater, som har behov for alternativ energi er varierte.

Organisasjoner involvert i politikk

Mange organisasjoner påvirker solenergi politikk. Disse spenner fra US Department of Energy og Federal Energy Regulatory Commission til statlige programmer og politikk med lokale bestemmelser og endringer. Det kan være vanskelig å forstå som er berørt av noen en policy, og hvordan. Interstate fornybar energi rådet har søkt å låne klarhet til politikk, for enkeltpersoner og bedrifter, for nesten tre tiår.