Hvordan unngå argumenter med foreldre

March 12

Hvordan unngå argumenter med foreldre

Ingen ønsker å ha argumenter med foreldrene, så det er best å unngå argumenter helt. Noen ganger kan det være vanskelig å bevise at du er ansvarlig og ikke trenger å bli fortalt hva de skal gjøre. Dine foreldre kan ikke forstå at du vokser opp og endre. La oss finne ut hvordan å unngå argumenter og danne et sunt forhold til dine foreldre.

Instruksjoner

• Lære foreldrene dine at du er ansvarlig for unngå argumenter. La foreldrene dine vet at du klarer å gjøre kloke valg når du er ute i den virkelige verden og foreldrene dine ikke kan veilede deg. Du kan gjøre dette ved å få hjem i tide og gjøre leksene dine før du besøker venner.

• Hjelpe foreldrene dine rundt huset uten dem ber deg om hjelp. Gjør noe så enkelt som tilbyr å bringe i dagligvarer vil absolutt lyse opp dine foreldres dag og ditt forhold til dine foreldre vil absolutt forbedre.

• Bo rolig og ha respekt når du snakker til dine foreldre å unngå argumenter. Aldri heve stemmen eller slam dører. Målet her er å unngå kamper. I stedet, lytte til hva de har å fortelle deg. Hvis du ikke er enig med hva de har å si, snakke om det med dine foreldre. Ikke kjefte på foreldrene dine eller gi dem sterke ser skjønt. Dermed vil fuktighet humøret og gjøre dere begge enda mer opprørt til punktet hvor du skriker på hverandre.

• Innføre de du bryr deg om dine foreldre, inkludert kjærester, kjærester eller venner. Dine foreldre da får en følelse av hvem du snakker med og tilbringe tid med. Introdusere dem vil også gjøre dine foreldre mer ro når du ønsker å henge med venner, og deres foreldre vil være mer sannsynlig å være enig med du tilbringe tid med vennene dine også.

• Unngå argumenter med foreldrene dine ved å ha tålmodighet med dem. Selv om det kan være frustrerende når du ikke er enig med dine foreldre, prøv å tenke på det med sine synspunkter. Noen ganger du kan tviler på det, men foreldrene dine ønsker best for deg. Behandle dine foreldre pent og de vil gjøre det samme for deg.

• Hvis du absolutt ikke kan unngå argumenter med foreldrene dine uansett hvor hardt du prøver, se en rådgiver. Rådgiveren vil hjelpe dere begge forstår hverandre og hindre videre utbrudd.

Tips og advarsler

  • Husk at foreldre ikke alltid rett 100% av tiden. Hvis du ikke tror dine foreldre blir rettferdig, kan det være tid for en utenforstående.