De beste stedene for en hage bryllup

December 14

De beste stedene for en hage bryllup

Med vakre blomster og planter er hager minneverdig og vakre steder for bryllup. Uavhengig av budsjettet, kan du finne en hage bryllup spillested som vil fange skjønnheten du ønsker. Noen av de beste stedene for en hage bryllup inkluderer botaniske hager, nasjonalparker, hjem bakgårder og drivhus.

Botaniske hager

En botanisk hage er fylt med planter merket av botaniske navn. Denne typen hager brukes vanligvis til forskning eller pedagogisk studier. Mange botaniske hager har flere forskjellige områder som kan brukes til seremonien, avhengig av dine ønsker. Noen botaniske hager har sommerfugl rom og veksthus, samt hager. Du bør kontakte din lokale hage og snakke med en representant som kan hjelpe deg med å finne innkvartering.

State Park hage

Mange statlige parker har vakre hageområder. Kontakt din direktør for parks and recreation for å se om de tillate folk å leie ut området for en bestemt dag. Hvis ja, kan du ha bryllupet i en historisk delstatspark hage. Ofte ganger, er leie ut en state park-området eksponentielt billigere enn andre steder. Statlige parker tilbyr deg muligheten til å gifte seg i nærheten av historiske landemerker, bygninger eller nær et utendørs område av valget. I tillegg tilbyr mange statlige parker resepsjonsområdet eller bygninger som kan benyttes for partiet etter seremonien.

Hjem hage

Hvis du eier en bolig, og du har en stor, velstelt hage, kan du vurdere å gifte hjemme. Dette vil gjøre opplevelsen utrolig minneverdig og vil spare mye på utgifter. På grunn av affeksjonsverdi et hjem, er dette en av de beste stedene for en hage bryllup.

Drivhus

Gifte seg i et drivhus gir en herlig hage atmosfære med bekvemmeligheten av å være innendørs. Dette fungerer bra hvis du bor i en våt klima som har uforutsigbare været. Flere steder har både botaniske hager og drivhus, og spesialiserer seg i å kaste bryllup.