Legge til dekorasjoner i bryllup kjoler

December 14

Legge til dekorasjoner i bryllup kjoler

Brudekjoler kan være dyrt. Hvis budsjettet ikke tillater deg å kjøpe en unik, en av en type kjole at ingen andre vil noensinne slitasje, vurdere å kjøpe en kjole av stativet og deretter tilpasse den slik at den til din egen. Velg en ny brudekjole fra en rabatt eller kjede bryllup kjolebutikk eller en antikvitetsbutikk du liker samlet og som passer inn i budsjettet. Bruk deretter beaded frynser trim, rhinestone eller andre perle appliques for å kle opp din kappe til en som gjenspeiler din skjønnhet og stil.

Instruksjoner

• Velg en brudekjole, med eller uten et slør, du liker. Kjøpe beaded frynser trim i stil og fargen som du liker. Vurdere klar, hvit, elfenben eller en lys eller mørk farge som passer til fargevalget i kjole og bryllup dekorasjoner. Se på teardrop stil perler, ovale og firkantet perler beregnet på ligne farget juveler og en rekke andre stiler som oppretter en subtil eller slående utseende. Vurdere en liten, rhinestone beaded eller fjær frynser benavslutning for sløret, hvis du har en.

• Måle kjolekanten kjole (og slør hvis du bruker en) med et stoff målebånd. Hvis din kjole har et tog, måle som også. Skriv ned figuren i inches og kjøpe nok beaded frynser trim og stryke på selvklebende hem materiale for å matche den lengden.

• Sett kjolen på en strykebrettet. Slå et strykejern på det laveste innstillingen.

• Snu kjole hem slik at innsiden vender. Fjern plasten på den ene siden av stryke på selvklebende hem. Trykk på avdekket side mot brudekjole like over eksisterende hemline. Sikring det til kjole ved å kjøre et varmt jern over plast dekket side.

Fjern gjenværende plast fra stryke på selvklebende hem. Lå hemline av beaded fringe trim med høyre side vender ned, på selvklebende hem slik at perler eller fjær dytte ut like under kanten av kjolen.

• Plasser et varmt jern over trim til sikring trim til klebende stoffet, sikre på innsiden av din bryllup kjole hem. Arbeide seks inches om gangen til du har rimmed kanten av kjole og tog (og slør eventuelt) med spesielle dekorative trim.