Moderne antropologi teknikker

November 30

Som en akademisk disiplin refererer "antropologi" til studiet av mennesker. Avhengig av perioden blir studert, kan dette ta form av enten arkeologisk forskning som undersøker lenge død kulturer eller byer som ikke lenger er bebodd, eller feltarbeid som beriker vår forståelse av moderne samfunn og unike egenskaper som gjør dem spesielle.

Etnografisk feltarbeid

En av de viktigste verktøyene i moderne Kulturantropologi innebærer etnografisk feltarbeid. Tidligere forskning vanligvis fant sted på avstand-hun prøvde å opprettholde en objektiv, frittliggende visning. I dag, forskere ser denne kliniske avdeling som et hinder, heller enn en velsignelse, og direkte engasjement er mer høyt verdsatt. Antropologer nå prøve å få en innsidejobb perspektiv på deres fag ved å leve med dem, delta i deres ritualer, spise maten og generelt fordype seg i kultur.

Intervjuer og undersøkelser

I noen tilfeller kan er leve med en gruppe mennesker over en lengre periode for vanskelig, farlig, dyre, tidkrevende eller unødvendige. I disse tilfellene stoler antropologer på intervjuer; for eksempel, hvis de prøver å samle eventyr eller historier som er del av en kultur muntlig tradisjon. Antropologer kan også gjennomføre undersøkelser, samle kvantitative data de kan bruke til å gi numerisk innsikt i et samfunn. De ser for egenskaper som kjøper atferd, daglige rutiner, sosiale strukturer, politikk og generell helse - alle de kan spore statistisk.

Finne arkeologiske steder

Noen ganger vil antropologer studere kulturer som ikke lenger finnes. I dette tilfellet, innebærer det første trinnet å finne et nettsted som kan inneholde informasjon. Dette stole moderne antropologer tungt på teknologi. Satellittbilder kan for eksempel avsløre lang begravd byer og gamle ruiner som kan gå ubemerket fra bakken. Magnetometers og bakken gjennomtrengende radar utstyr bringe nettsteder som kunne ha holdt seg usynlig ut i åpent. Teknologien hjelper også antropologer oppdage steder som en gang ligger på land, men har siden vært nedsenket i vann, for eksempel gamle porter eller kystlandsbyer.

Arkeologiske feltarbeid

Når et område er lokalisert, må arkeologer bestemme den beste måten å hente informasjon fra den. I siste, dette involvert mye av utgraving, så mye av området som var mulig gitt budsjettmessige og tid begrensninger. I dag, innse arkeologer at utgraving er iboende destruktive. Når de har gravd opp et nettsted, er ytterligere informasjon som de kanskje har samlet fra plasseringen eller oppsettet av gjenstandene tapt alltid. Som et resultat, prøver de å gjøre som liten utgraving som mulig, gjør veldig forsiktig valg og innspillingen sitt arbeid i grundige detaljer.