Hjørnetann lillehjernen beslag

March 22

Hjørnetann lillehjernen beslag

Hjørnetann lillehjernen er delen av hjernen som styrer koordinering og er nært knyttet til vestibulærsystemet av hjernen, som styrer balanse og holdning. Oftest er hjernesvulster og hjernen lidelser en vanlig årsak til beslag inne hundene over fem år. Et anfall er en forvirring at hunden vil oppleve og kan forårsake tap av bevissthet og kontroll av kroppsfunksjoner.

Lillehjernen hjernen lidelser

Hjernesvulster kan påvirke de fleste hunder, men hundene over alderen fem er mer utsatt. En svulst opprettes ved unormal og ukontrollert celledelinger i hjernen, Hjernenerve, skallen og hypofysen. Hjernesvulster er den vanligste årsaken til nevrologiske beslag. Andre situasjoner i den lillehjernen delen av hjernen, som leder trauma, infeksjoner og andre hodeskader, kan også forårsake anfall.

Vestibular syndrom

Siden vestibulærsystemet er så nært knyttet til lillehjernen via det indre øret, kan utvise vestibular syndrom noen av de samme symptomene som hjernen nød. Kreft påvirker lillehjernen, kan perifere og vestibular nerve lillehjernen eller det indre øret forårsake lignende symptomer og beslag i henhold til Vetinfo.com.

Beslag

Beslag i hjørnetann klassifiseres i tre grupper, med delvis beslag som den vanligste typen av en hjerne lidelse. Et delvis anfall er en som påvirker bare et bestemt område av kroppen, for eksempel rykninger lem eller spastisk øye. Behandling av hjernen abnormitet bør avslutte beslag.