Hvordan vinne i Claw Machine Games

May 18

Den beryktede "Claw Machine" lurer på nesten alle restaurant, butikk og arcade. De fleste av oss har forsøkt å slå det på et tidspunkt eller en annen, og mange av oss kan ha følt snytt når vi mistet flere ganger. Noen ganger spillet virker designet for å gjøre spillere mislykkes, et utseende som har noe grunnlag i virkeligheten. Ofte lekene er pakket for hardt eller innstillingen grep på claw er satt løst, gjør det nesten umulig å fange den søte utstoppa dyr du har øynene på. Du kan imidlertid ta skritt for å øke dine vinnersjanser ved klo maskinen.

Instruksjoner

• Finn ut når vedlikehold mannen påfyll klo maskinen. Du har en bedre sjanse til å vinne et Kosedyr rett etter at han re aksjer maskinen, fordi ting leker øverst på maskinen ikke er så tett pakket som de på bunnen. Dette gjør dem lettere for claw gripe og hold.

• Studere maskinen og spillere for en stund. En tidtaker på maskinen bestemmer når Premier er "grunn"; Det gir claw sterkere grep enn vanlig at avspilling. Spesifikk tidene varierer avhengig av maskinen. Noen ganger timeren kan gjøre én av fem spiller en vinner eller en av ti spiller en vinner. Når du oppdager en vinner, skrive ned "seier" på et stykke papir. Fortsette å observere maskinen og spillere. Tell hvor mange spiller savner mellom vinner. Nå har du fått tidtakerens sekvens som vil forbedre dine vinnersjanser et Kosedyr av crane maskinen.

• Sett inn et kvartal på den vinnende sekvensen du har notert på papir. For å gjøre dette, må du vente til andre Prøv og feil fram "vinne" prøve. Flytt kranen over et løst pakket Kosedyr, at sitter relativt uhemmet over andre leker. Ikke prøv for en leketøy som har en Ben, arm eller annen del dekkes av leker.

• Slipp kranen ved hjelp av knappen på styrespaken. Med praksis, overholdelse og flaks vil du se at leketøy falle i premieboksen.

Tips og advarsler

  • Har en venn som står på den ene siden av kran maskinen å fortelle deg når din klo er over et leketøy direkte. Å ha to personer guiding claw dypdeforsvar begrenser fristen på kranens slipp mekanisme.