Hva er behandlingene for overfladisk Pyoderma inne hundene?

April 11

Overfladisk pyoderma er en type hudinfeksjon der pus skjemaer under huden i hundene. Infeksjon forårsaker smerte, rødhet, hevelse og utslipp og krever behandling fra en veterinær.

Identifikasjon

Vanlig behandling for overfladisk pyoderma er en muntlig resept antibiotika medisiner. I noen tilfeller forklarer veterinærer bruker en kombinasjon av muntlig og aktuelt medisiner, Merck Veterinary manualen.

Funksjonen

Antibiotika brukes til å behandle overfladiske pyoderma i hundene funksjon ved å forstyrre prosessene som bakterielle celler brukes til å replikere og produsere energi, til slutt forårsaker bakterier å dø.

Typer medisiner

Antibiotika brukes til å behandle overfladiske pyoderma i hunder er lincomycin, clindamycin, erythromycin, trimethoprim og sulfamethoxazole, chloramphenicol, cefalosporiner og amoxicillin trihydrate-clavulanic acid.

Tidsramme

Ifølge Merck Veterinary manualen foreskrive veterinarians vanligvis medikamenter for behandling av overfladiske pyoderma inne hundene for 21-30 dager. Vanligvis behandling bør fortsette i syv dager etter siste sår eller tegn på infeksjon forsvinne for å sørge for ødeleggelse av alle bakterielle celler.

Andre omsorg

Raskere utvinning, krever hundene med overfladiske pyoderma bading 2 til 3 ganger per uke for de første ukene av behandling og 1 til 2 ganger per uke etter bruk en antibakteriell sjampo som inneholder benzoyl peroxide, chlorhexidine, ethyl lactate eller Triklosan.