Kan jeg få e-post på min DSi?

May 21

Nintendo DSi er en håndholdt, bærbar gaming konsollen som kan gjøre mer enn bare spille dataspill. Trådløs teknologi, kan du også bruke en DSi til Internett så lenge du er i et trådløst nettverk. Mens du leser, kan du fullføre de fleste Web-aktiviteter, inkludert sjekke personlig e-postkontoen.

Internett-tilgang

For å sjekke e-postkontoen fra en Nintendo DSi enhet, du må ha tilgang og være koblet til Internett trådløsnettverk. Du kan enten koble til et offentlig trådløst nettverk, som er åpen for alle og krever ikke en nøkkel, eller et sikret nettverk du har nødvendig nettverksnøkkelen. DSi koble ikke til Internett kabelnettverk.

Får Internett

Nintendo DSi er ikke koblet til trådløst Internett som standard. Koble til Internett, slå på enheten og klikk på den grønne "Start" ikonet med en skiftenøkkel. Etter å gå til den tredje siden i menyen, velg "Internett" fra listen over alternativer. Velge "Forbindelse innstillinger" og deretter "Ingen" knappen ved siden av "Tilkobling 1." Når du velger "Søk for en Access Point", DSi vises den nærmeste trådløst nettverk--Klikk på skal velge det for tilkoblingen.

E-post

For å sjekke e-post, må du ha en Web-browser spill lastet ned til enheten, for eksempel Nintendo DSi nettleseren, tilgjengelig i spillet butikk. Når leseren er åpen, klikker du på "Gå til side"-knappen og angi nettadressen til leverandørens hjemmeside. For eksempel, hvis du bruker Hotmail, peke nettleseren til hotmail.com. Angi brukernavn og passord som du normalt ville på en datamaskin få tilgang til kontoen.

Personvern vurdering

Akkurat som med alle datamaskiner gir bruker et sikret trådløst nettverk et høyere sikkerhetsnivå. Hvis du velger å bruke et offentlig trådløst nettverk på DSi, Vær oppmerksom på at det blir enklere for noen å snappe opp informasjonen du utveksler - herunder innkommende og utgående e-post.