Isbryter spill & aktiviteter

July 19

Isbrytere er spill og aktiviteter som oppfordrer folk til å slappe av, dele personlig informasjon eller snakke om et bestemt emne. Disse spillene er brukt på partene eller samlinger når folk er kjent med hverandre, så vel som i mer formelle omgivelser som arbeidsplassen. Isbrytere er effektive i alle samfunnslag og aldersgrupper. Målet er å gi retning for samtale og opprette en munter, hyggelig miljø.

Barn

Isbryter barnespill oppfordrer teamarbeid og hjelpe barn overvinne følelsen av skyhet. Spill også definere roller og hjelpe barn gjenkjenne sine styrker. Matchende spillet gir en mulighet for barn å arbeide i par eller små grupper. Gi hvert barn en indeks kortet med en farge eller form. Kort for eldre barn kan merkes med objekter som peanut smør og gelé eller sokker og sko. Hvis barna er musikkfans, gjøre kort med bandmedlemmene eller duetter. Hvert barn er ansvarlig for å finne barn eller barn som passer inn i deres gruppe basert på kortene. Dette er en morsom måte å få barn i par eller små grupper uten noen føler utelatt.

Tenåringer

Løsne ting opp på et parti eller hendelse for tenåringer ved å bruke en isbryter spill for å fremme mingle og samarbeid. Ved utstedelse invitasjoner før arrangementet, be alle om å bringe et par personlige, pakket sokker. Be dem om å avstå fra å snakke om sokkene før spillet begynner. Start spillet ved ber kaste sokker i en kurv. Bland dem og sende dem tilbake i umake par, slik at hver tenåring har to enestående sokker. Målet med spillet er for hver tenåring velge hvilke av socks hver han eller hun ønsker i et par, deretter finne samsvarende sokken og overbevise personen som holder det å utveksle sokker. Ikke bare gjør dette engasjere alle i søker etter sin kamp, den oppmuntrer seg å bruk ferdigheter overtalelse med par de liker best.

Voksne

Voksne kan føles vanskelig i sosiale situasjoner, spesielt når ukjent med sine omgivelser. På et arrangement med en bred blanding av venner og familie, kan samtale være utfordrende. Når fokusert på et felles mål som vant et spill, men er det lettere for folk å slappe av. En morsom voksen isbryter spillet er personlig historie Bingo. Opprette bingobonger fylt med ruter som beskriver opplevelser som tynne dipping, foreldre flere barn, har en out-of-state bryllup og delta kokkeskole. Har gjestene bruke Bingo markører for å merke av rutene på sine som hver erfaring kalles. Som vanlig Bingo er vinneren den første personen til å fylle en rad over, ned eller diagonalt.

Arbeidsplassen

Isbryter spill på kontoret er spesielt viktig fordi folk føler ofte bevoktet og begrenset i et profesjonellt miljø. Om du vil beholde profesjonelle oppførsel, er det avslappende forventninger er riktig. Isbrytere stimulere samtale under office partene og teambygging øvelser. Pick-a-Penny er et spill der medarbeidere kan lære om hverandre. Deltakerne velger fra en samling av pennies og dele en historie om livet fra tilsvarende år på penny. Organisere valg av pennies på forhånd, basert på aldersspredningen av ansatte. En annen office-passende isbryter spillet ber kollegaene til fullstendige åpent setninger som "Jeg er best at..." eller "et team fungerer best når..." eller andre uttrykk tilpasset ditt arbeidsmiljø. For eksempel uttrykket "sikkerhet er viktig fordi..." kan være ideelt for ansatte i et fabrikkmiljø.