Bygge hjemmelaget liten gitarforsterkere

August 17

Bygge hjemmelaget liten gitarforsterkere

Det er mange fordeler med å bygge hjemmelaget liten gitarforsterkere. Du kan spare penger, kan du amp til din egen spec og selvfølgelig små forsterkerne er mer portable. Du kan redde deler fra andre ampere eller kjøpe et kit. Uansett, det er billigere enn å kjøpe en forsterker fra en butikk.

Instruksjoner

• Bestemme hvilken type forsterker du ønsker å bygge. Robust begrunne forsterkere (transistorlogikk, ingen rør) er mer enkle å lage og er mindre sannsynlig å bryte, men tube ampere (rør ble brukt til å forsterke lyden før transistorer ble oppfunnet) generelt høres bedre. Du må også velge mellom bruker en gitar kit eller redde deler selv. Hvis du bruker en kit, kommer alle nødvendige deler i en pakke. Hvis du vil å berge deler, du kan spare penger, men det vil ta deg lengre tid å finne alle nødvendige deler.

• Kontroller delene for skade. Hvis du har mottatt din deler i posten, er det smart å sørge for at de ikke skadet før du begynner å lage din hjemmelagde liten gitarforsterker. Se etter sprekker til amp kabinettet, kontroller høyttalemembranen er fri fra perforeringer og undersøke ledningene til at de er i god stand. Du bør også få en skjematisk med amp kit. Hvis du ikke har en skjematisk, kan du se dem online.

• Installere pre-amp i amp kabinettet. Chassiset bør komme med de nødvendige avdelinger bygget i. Hvis ikke, du kan lage dine egne Drei i noen Hemsen. Din pre-amp har input jack og kontroll ringer, så frontpanelet må utsettes foran forsterkeren for enkel tilgang. Hvis du bygger et hjemmelaget små rør forsterker, må pre-amp kontakter for rør sporet i å. Satte rørene i på slutten.

• Installere makt amp komponenten. Dette bør være i kjeden etter pre-amp. Koble ved lodding ledningene fra pre-amp i til effektforsterker. Det vil være signaler på hver komponent illustrerer hvor å koble ledningene. Hvis du bygger et rør forsterker, må komponenten makt amp kontakter for rør for å gå.

• Høyttaleren i å installere amp chassiset ved å skru den på innsiden av kabinettet. Gjør dette enten ved å skru den på innsiden av frontpanelet eller bak på separate, mindre hylle nær fronten av panelet. Det vil være en rekke små hull rundt kanten av høyttaleren hvor skruene passer. Selv om du gjør en liten hjemmelaget amp, vil dine høyttalere fortsatt kunne produsere fornuftig volum når slått opp fulle.

• Lodding høyttalerkablene til effektforsterker å fullføre forsterker signalet kjeden. Fullføre jobben kobler strømforsyningen til pre-amp og installere rørene i sine kontakter.

• Test forsterkeren før omsluttende kabinettet.

Tips og advarsler

  • Definere en egnet arbeidsplass. Du trenger en skrivepult som har plass til oppsett deler for inspeksjon og tilgang til en elektrisk stikkontakt for din loddebolt.
  • Hvis du bruker en kit, kommer alle nødvendige deler i en pakke. Hvis du vil å berge deler, du kan spare penger, men det vil ta deg lengre tid å finne alle nødvendige deler.