Hvordan være en fotograf & skyte modeller

February 5

Hvordan være en fotograf & skyte modeller

Blir en motefotograf anses av noen å være en glamorøs feltet. Annonser i magasiner og på reklametavler bringe masse oppmerksomhet til fotografer. Skyting vakre menn og kvinner i eksotiske steder er en forlokkende måte for noen å bruke tid. Mote fotografering er en svært konkurransedyktig felt. Det er også en veldig lukrativ feltet. Det tar mer enn en enkel ønske å fotografere modeller for å gjøre disse drømmer. Det tar hardt arbeid, engasjement og litt flaks å gjøre det i dette feltet.

Instruksjoner

• Utvikle din egen kunstnerisk følsomhet. En fotograf estetiske er nøkkelen til hans rykte. Være en fotograf krever så mye kunst som maler. Som kunstner må du utvikle din egen personlige stil og smak. Fordyp deg i moteverdenen. Lese blader, studere motefotografier og delta moteshow og gallerier.

• Utvikle dine tekniske ferdigheter som fotograf. Noen fotografer har formell utdanning og trening, mens andre er selvlært. Uansett, har dyktighet og erfaring å ta mange bilder. Lære å bruke riktig kamera utstyr og lys design.

• Opprette din portefølje. Dette er fotografen CV er avgjørende for å jobbe som en profesjonell motefotograf. Inkluder bare det beste arbeidet i porteføljen. Du kan bruke 4-med 5-tommers eller 8 x 10-tommers fotografier. Hvis du har blitt publisert i et magasin, bruke selve siden, kalles en "rive ark."

• Ordne en bilde redaktører på ulike blader. Kjenner deres navn og vet den nest måten å kontakte dem. Sende inn arbeid til bilde redaktører. Du må kanskje gjøre dette flere ganger før redaktør godtar arbeidet.

• Sikre en foto-agent. De handler arbeidet med fotografer å blader på deres vegne. Når møtet med agenter behandler det som et jobbintervju. De er selektiv som de representerer og du ønsker å gjøre det beste inntrykket mulig.

• Utstillingen arbeidet i et galleri. Hvis intensjonen din personlige kunstnerisk stil å for kommersiell reklame du trenger et sted å vise ditt arbeid. Det er galleriet representanter som vil vurdere porteføljen og vurdere utstillingsvindu bilder. Galleri representanter kan være så selektiv som bilde redaktører og foto agenter.

• Nurture ditt Folkferdigheter. Som ditt rykte vokser og arbeidet blir mer kjent, vil flere folk å jobbe med deg. En modell skyte ligner et TV-show eller kommersiell film. Det er mange personligheter å håndtere. Dette kan kreve en pleie touch, sterke retning, tålmodighet og viktigst, muligheten til å få folk til å spør du be dem om å gjøre.

Tips og advarsler

  • Motefotografer kan arbeide frilans for en rekke kilder, inkludert motehusene, modellering byråer, reklamebyråer, kataloger, forhandlere og varehus.