Hva er behandlingene for Polycystic nyresykdom inne kattene?

May 1

Polycystisk nyresykdom er en tilstand, mest vanlig i persisk arter, hvor cyster form på nyrer av en katt, forårsaker vekttap, depresjon, oppkast, overdreven vannlating og tørste. Selv om det er ingen medisiner tilgjengelig for å behandle polycystic nyresykdom inne kattene, er det ting du kan gjøre for å hjelpe hvis din katten har sykdommen.

Målet med behandling

Fordi det er ingen kur for sykdom og cystene kan ikke fjernes fra nyrene, som rapportert av katten verden, innebærer behandling å håndtere virkningene av sykdommen.

Behandlinger

Behandlinger for polycystic nyresykdom inkluderer en resept diett, intravenøs administrasjon av væsker slik at dehydrering skyldes overdreven vannlating og fosfor bindemidler å fjerne giftstoffer som bygger på grunn av nyre dysfunksjon.

Effekten av behandling

Resept maten gitt til katter med Polycystisk nyresykdom gir mindre protein og fosfor enn andre matvarer. Som din kattøye kropp fordøyer denne spesielle mat, frigis færre mineraler i blodet, gjør det enklere for katten nyrene å filtrere ut avfall fra blodet.

Risikoer

Polycystisk nyresykdom har potensial til å forårsake høyt blodtrykk eller anemi, mangel på røde blodlegemer. Hvis disse betingelsene utvikler, ville din katten nød reseptbelagte medisiner til å behandle dem.

Betraktninger

Katten din vil trolig kreve hyppige besøk til veterinær for resten av sitt liv; veterinarian vil overvåke blodtrykk og kontrollere blod celler og giftstoffer i kroppen.