Berimbau opplæringen

December 5

Berimbau er et rytmeinstrument som inneholder bare én streng og produsere en rekke noter og lyder. Afrikanske origins har instrumentet sannsynligvis regnes vanligvis berimbau en brasiliansk instrument. Apparatet er viktig for kampkunst av capoeira, der lyden av berimbau diktere bevegelsen av martial kunstnere.

Konstruksjon

Berimbaus' enkel konstruksjon har tre bue, stål streng og gourd. Bow, kjent som verga, er laget av brasilianske tre og har en lengde på opp til 5 fot. Stål strengen, kalt arame, er koblet til hver ende av verga. En gourd uthult og festes til den nedre enden av verga, fungerer som en sonic resonator. Dette gourd kalles en cabaça. Berimbau spilleren slår instrumentets arame med en kjepp, kalt en baqueta, for at lyder. En liten stein eller pedra, brukes til å "bånd" arame hvis du vil justere tonen. Noen spillere vil holde en rangle eller caxixi, i samme hånd som baqueta gir ekstra sonic dybde til avspilling.

Berimbaus er tilgjengelig i tre forskjellige kategorier, avhengig av tonehøyden området. Bratsj er lavest pitched berimbau, mens medio og gunga produsere høyere toner. Tykkere vergas og høyere kvalitet gourds fører dypere imot.

Toner

Ulike toner kan produseres av berimbau, avhengig av plasseringen av pedra relativt til arame. En åpen tone er produsert ved å holde pedra fra arame og slående arame med baqueta. Denne tonen blir lav pitched. Lukket toner opprettes når pedra er godt holdt til i arame under slående, produsere en høyere pitch. En buzz tone er produsert av lett holder pedra mot arame under slående. En spiller bare riste caixixi uten å berøre arame. Til slutt oppretter berøre pedra til arame etter slående den med baqueta en dobrao tone.

Bruk Capeoeira

Tonale mønsteret brukes i capoeira er en åtte-enhet: Buzz, buzz, lav tone, resten, lav tone, resten, lav tone, hvile. Mer komplisert berimbau ordninger kan også spilles med tre berimbaus spille sammen. Ulike musikere vil lage sine egne unike mønstre å spille på berimbau.