Typer vaksinasjoner for barn etter fødselen

February 3

Siste striden rundt vaksiner har igjen noen foreldre redd for å vaksinere sine barn. Likevel er vaksiner hva garantere beskyttelse barn trenger fra alvorlige medisinske sykdommer. Ikke bare er det viktig å vaksinere barna, men også følge den vaksinasjon timeplanen godkjent av American Pediatric Association (TFO).

Fakta

Vaksinasjoner er laget av bakterier som forårsaker sykdommen. De drepte, og deretter administrert i kroppen enten muntlig eller via en injeksjon. Immunsystemet produserer deretter antistoffer til å angripe disse bakteriene, forlater antistoffer aktiv i kroppen og klar til å bekjempe virkelige sykdommen, hvis en trussel.

Funksjonen

Vaksinasjoner gitt beskytte barn mot alvorlige og dødelige medisinsk sykdommer. De får kort tid etter fødselen og følger en nøyaktig og detaljert tidsplan. Vaksiner kan gis ved rutinemessig legen avtaler eller lokale helse-avdeling. Vaksinasjoner er gitt av en injeksjon eller oral dose, avhengig av hvilken gitt. Mens mange barn LED en gang eller selv døde fra disse sykdommer, gi vaksiner nå immunitet at barna skal leve full og sunt liv.

Typer

Vaksinasjon er:-Hepatitt B--DTP, beskytter barnet mot tre sykdommer: difteri, stivkrampe og kikhoste (kikhoste)--Hib, hindrer hjernehinnebetennelse og lungebetennelser-Polio--Pneumokokk--Rotavirus-Influensa-Meslinger-kusma-rubella (MMR)--Varicella (vannkopper)-Hepatitt A--Meningococcal

Tidsramme

Vaksinasjoner følger en streng tidsplan, så det er viktig å gå etter den anbefalte doser. Vaksiner må bli spredt på ulike intervaller for å være effektive og forblir trygg for små barn. Hvis gjort for tett sammen, kan vaksiner føre til negative bivirkninger. Hvis gjort for, kan vaksiner være ineffektivt, forårsaker ytterligere injeksjoner gis. Foreldre bør følge APA immunization tidsplanen slik at deres barn er oppdatert.

Misforståelser

Vaksinasjoner er noen ganger sett i et negativt lys, det er derfor mange foreldre er nølende til å vaksinere sine barn. Media og elektroniske kilder rapporter hevder at vaksiner er risikofaktorer for autisme. Men viser studier konsekvent at det er ingen kobling mellom vaksiner og autisme. Faktisk, selv med den siste økningen i antall foreldre ikke vaccinating barna, har utbredelsen av autisme steget. Verre ennå, ser vi en økning i barnesykdommer som vi ikke har sett på flere tiår. Ved å ikke gi vaksiner, er barn utsatt for invalidiserende og dødelige sykdommer.