Dampturbin prosjekter

May 11

Dampturbin prosjekter

Dampturbiner brukes ofte av ingeniører for å utnytte energien og i programmer som krever bevegelse av gass damp. En Dampturbin for seletøy elektrisitet er ofte funnet i atomreaktorer eller geotermisk kraftverk generasjon. Dampturbiner for væsker og gasser finnes også i alle slags industriell behandling enheter og mange typer Air-condition kompressor enheter.

Skala dampturbiner Leismer

En skala dampturbiner Leismer trenger bare å være stor nok til å vise et bevis på konseptet; Derfor er en tabletop enheten mest hensiktsmessig skalaen for aktiviteten. Du oppretter en enkel dampturbiner demonstrasjon enhet, må en kilde til damp, en husholdning elektrisk vannkoker og noen slange begrense og sin flyt mot turbinen. Turbinen selv er konstruert av kniver, som er kledd i slik vinkel og konfigurasjon som de tillater det damp damp og gasser passerer mens pressmiddel opprette roterende bevegelse. For inspirasjon designe din egen småskala dampturbiner, ser mot design av gammeldags gårdshus vindmøller. Hovedforskjellen er at Dampturbin opererer i et lukket trykksatt miljø i stedet for å utnytte frilufts bevegelse.

Småskala dampturbiner prosjektet

Småskala dampturbiner er nyttig i situasjoner der det er allerede en liten prosess på plass som slipper ut damp, en meieri eller øl pasteurisering kjele. I stedet for å tillate overflødig steam gå til avfall, plassere en liten turbin over eksos flyten han en liten mengde strøm via en liten generator; energien kan selv bli syklet tilbake til varme-prosessen. Individuelt, har prosjektene småskala dampturbiner ikke en enorm innvirkning; men hvis deres bruk blir utbredt nok, kan nasjonale besparelser være betydelige.

Industriell skala dampturbiner prosjektet

Industrielle dampturbiner prosjekter opererer vanligvis utenfor omfanget av den gjennomsnittlige person teknisk kunnskap, med mest enkle og forståelige programmet blir elektriske generasjon strøm når vannet er kokt. Dampturbiner er sannsynlig å bli brukt i atomkraftverk, som utnytte sin energi gjennom varme vannet med radioaktivt materiale utover kokepunktet, gir denne damp å bli brukt av turbiner og generatorer for å lage strøm. Ved Geotermisk energi generasjon, damp er lett tilgjengelig og må bare isoleres under større press før den sendes til Dampturbin. Den primære metoden av konsentrere geothermal steam er enkel mekanisk fordel hvor damp er tvunget til å flykte gjennom en gradvis mindre og mindre åpning, og dermed øke presset.